Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
az Abit lapok minősége/színvonala mostanság emelkedőben van . elég jól eltalálják az alaplapokat . a kondi dolog pedig egy eléggé lejárt és régi duma anno a BX-es alaplapok idejéből . az újabb Abit lapok Rubycon kondikkal vannak szerelve , ami mint tudjuk , nem egy gagyi márka ezen a téren :DDD
-
fLeSs
nagyúr
probáld ki : egyik partícióról a másikra elkezdesz másolni jó nagy fileokat(pl filmeket) , hagyd kb fél/1 percig hadd másoljon , aztán próbálj megnyitni egy IE ablakot , vagy csak váltsál taszkot , kb 5-10 mp mire ez megtörténik , az IE betöltés meg fél percig is eltart . ha vki a procimra gyanakodna , az 2100+@2300Mhz . a vinyóm Seagate Barracuda ATA IV 80GB .
-
marso
tag
-
fanti
addikt
Imádom az Abitot! :))
Most cseréltem le az nf7-s v1.0 alaplapot 2.0-ra. (''Igy építünk mi'' cikketek nyomán) :))
Elképesztő bőség van egy gyártón belül is alaplapokból, meg félelmetes a kiadási tempó is. Remélem ez nem fog a minőség rovására menni.
Hát, mit is mondhatnék Nektek, kedves prohardveres tesztelők! Bőven lesz munkátok! :)
Mert töretlen lelkesedéssel várjuk a jó tesztcikkeiteket az uj lapokról! :DD -
erdoke
titán
6 SATA vezérlő - de mi a fenének? És mitől Max3 az az IC7? Hol a 2 v. a Max?
-
SYZYGY
tag
Én is inkább kivárom a KT600-as Abitot. Kicsit ugyan(NAGYON) fájt a fogam az NF7-re, de elég sok topicot láttam ezeknek a problémáiról is. Véletlen...?Most KT400 deszkám van, semmi gond vele.
-
fLeSs
nagyúr
az az igazság , hogy akkor jó sok embernek el van rontva a rendszere . mellesleg ez már nem az első telepítés winxp . ha fel van téve az IdeSW driver , ha nincs , ugyanolyan tetű lassú az egész gép másolás közben . ennyi . sima IDE hdd-ről van szó , nem SATA-s .
-
anulu
félisten
Én az nVidia chipsetes, Athlon64-hez készült lapot várom már, de nagyon! Meg hozzá a procit!!!!
-
fLeSs
nagyúr
a nevetséges IDEkezelés , ami nem is létezik ugye , mert a WinXP driverét nevezi át . vinyóról vinyóra másoláskor , CDíráskor , kicsomagoláskor a gép használhatatlan! és ez őszintén szólva felháborító , ráadásul nevetségesnek tartom , hogy az nVidia nem képes kihozni január óta egy normális drivert . fél év!!! VIA-s lapjaimmal soha nem volt ilyen gond(meg másmilyen sem) . elismerem , az NF7 2.0-m tuningban tényleg nagyon istenkirálycsászár . de ez csak a másodlagos . :((
-
fLeSs
nagyúr
várom a KV7-et . remélem frankó lesz , és végre megszabadulok az nForce2-től :(((
-
marcee
addikt
válasz
cookiemonster #1 üzenetére
Hát ezt gyorsan meg kell szokni. Ha meg tényleg jó lapot vettél, akkor ezek sem sokkal jobbak. Én egy gépvásárlás után kb. 1 éven keresztül elégedett vagyok a sebességével (ha máshogynem, hát tuninggal), és nem nagyon sajnálom, hogy már van jobb is.
-
cookiemonster
csendes tag
Az addig OK, hogy egyre-másra hozzák ki a nagyon jó deszkákat...
de mit tegyen az ecceri user, aki csak egy jó lapot akart venni, és azt látja, hogy a három hónapos befektetésének igen keményen erodálódik az értéke (az eszmei mindenképpen)
és speciel halkan sírdogálok...és csendben csorgatom a nyálam...
brühű :O
Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest