- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Yettel topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
gyönyörű összeesküvés-elmélet, de talán nem kéne ennyire feketén-fehéren nézni ezt a kérdést. minden terméknek kell reklám, mert reklám nélkül az emberek nem tudnának létezéséről, tehát nem vásárolnák meg. minden cég reklámoz, aki el szeretne adni valamit, ez így működik a gazdaságban. egészen biztos vagyok benne, hogy rengeteg olyan terméket vettél már, amelyről reklám útján értesültél. ez a reklám nem feltétlenül banner vagy tévészpot, hanem akár szóbeszéd is lehet (pl. a szomszéd mondta, hogy x mosópor jobban mos).
a probléma szerintem az, hogy sok cég nem érti/érzi, meddig mehet el egy reklámmal, mikor lesz az egész kontraproduktív. talán emlékszel, volt az index.hu-n egy pannon reklám, ahol flash-es hógolyókat dobált a szöveg közepére, elég hangos és irritáló hangeffekttel kisérve. no szerintem az a kontraproduktív reklám mintapéldánya, egyszerűen nem értem, hogy egy marketinges hogy lehet ennyire tehetségtelen. valószínűsítem, hogy ilyenek miatt utálod a reklámokat, nem pedig néhány ártatlan banner miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő