Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
Elméletben szép dolog? Akkor a gyakorlatban meg ki kell dolgozni!
Nem azt mondtam, ogy ez a megoldás, csak hogy ezen elvek alapján kéne rá megoldást találni.
Változatlanul az a véleményem, hogy 10 pénz elég sok ahoz, hogy azt csináljon a júzer a nettel amit akar. Beleértve sokmindent!!
Szerintem meg megoldható a látogatottság számlálás, vagy az online-percek mérése.
Egyszóval az a véleményem, hogy ha valami ngem zavar, és tudok ellene tenni, akkor hagy csináljam már! -
WN31RD
addikt
Én nem látok itt semmiféle összeesküvés-elméletet. Nem gondolom, hogy az általam leírtak egy titkos csoport által összehangolt támadás lenne az emberiség ellen.
Valószínűleg teljesen természetes okokból így alakult, most pedig, miután észrevettük, hogy mégsem lesz ez így jó, közbe kell avatkozni.
Természetesen, ha nem fajult volna el ennyire rettenetesen nagyon a marketingtevékenység, akkor nem foglalkoznék a kérdéssel. Nem azt akarom, hogy egy bolt ne rakhassa ki a bejárata fölé a cégért, vagy ne létezhessen hirdetési újság. Azt pedig, ha a szomszéd - őszintén, nem anyagi megfontolásból - dícséri a mosóport, nem tartom reklámnak, nem erről írtam. Egyszerűen úgy gondolom, hogy annyira elszaladt velünk a ló ilyen szempontból, hogy igen drasztikusan vissza kell fogni ezeket a dolgokat.
A flash-es reklámra nem emlékszem, mert egyrészt már idétlen idők óta szűröm a reklámokat, másrészt a flash-t különösen rühellem (már ha nem kifejezetten a tartalom által indokolt bonyolult animáció megjelenítése miatt van rá szükség, teszem azt, egy mechanikus szerkezet mozgásának bemutatásához), úgyhogy csak kivételes esetben indítok el flash plugint tartalmazó böngészőt. -
Chili7
őstag
Gondoltam, hogy ez a gondod!
Túl egyszerűen fogalmaztam, de egy kis fantáziával azért tovább lehetne gondolni!
Példa: Amkor veszel egy dvd-n filmet, akkor sem az össz lóvé a teszkóé, hanem különböző szerződések alapján megy belőle a kiskernek a nagykernek, a filmstúdiónak, a dvd lemez kiadójának, endi vajnának, richard gere-nek, az usa államának, az usa-ban élő munkanélkülinek, jogdijak alapján a szerzőnek, stb....
Vagy például a Te személyi jövedelemadódból, vagy amit eszel - kenyéren lévő áfából, hogy lesz út Sopronban vagy Gyulán?
Tehát a szolgáltatók adójából lehetne finanszírozni egy olyan alapot, mely mondjuk a látogatottság alapján ossza szét a lóvét.
Rengeteg területen működnek így a dolgok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Óra topik
- Hobby rádiós topik
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Assetto Corsa Rally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Valószínűleg teljesen természetes okokból így alakult, most pedig, miután észrevettük, hogy mégsem lesz ez így jó, közbe kell avatkozni.