Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

Új hozzászólás Aktív témák
- 

ody42
senior tag
A PTT-hez kell szolgáltatói támogatás, nem tudom,h. a T-mobile ezt már IMS-sel oldotta meg, vagy valami kulon 2.5G megoldasa van ra. Bár valszeg ez csak 2.5G, mivel az IMSre még csak nemrég írták ki a tendert...
Szerintem ezt inkább cégeknél lehet majd hatékonyan alkalmazni, ha egyszerre több emberrel akarsz vmi infót megosztani. (Pl. találkozzunk a traktoroknál 5 perc múlva
 ) - 

Deep
tag
válasz

Coyote2000

üzenetére
						Ez így nagyon tág és nem konkrét, továbbá ellentmondásos amit írtál!
És ha egyszer a Select az egyetlen ami ''üt'' de az mindent akkor végül is elismerted, hogy a vodafone mindig egy lépéssel előrébb jár árakban
Peace, részemről lezárva, sajna szubjektív dolgokkal nem tudok vitatkozni
 - 

sbazsi
veterán
nem semm árak... főleg 100 szöveghez...
 - 

ragazzo
őstag
Lehet hogy a voda ezért nem vezeti be,mert drága.Persze ez neki is bevételi forrás lehetne.
 - 

válasz

Coyote2000

üzenetére
						Vicces, mert ennyiért senki nem fogja megrendelni -legalábbis nem sokan...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor már inkább a Voda Messenger szolgáltatása, havidíjmentesen és üzenetenként 5 forintért...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 - 

ragazzo
őstag
Egyszer már kiveséztük a PTT előnyeit és hátrányait egy totyikban.Ez is olyan mint az MMS.Új és a szolgáltató pénzt akar belőle.
 - 

Deep
tag
válasz

Coyote2000

üzenetére
						Na igen, jo dolog lenne, ha arról szólna és annyiért amiért kitaláták, de hát sajna Trééé Mobil ilyen...
 Átláthatatlan , követhetetlen , tarifatáblázat és kisbetűhegyek, na meg tisztességtelen reklámok... --->Tele2, 15 Ft-os percdíj...stb... - 

Coyote2000
őstag
Nagyon csalodott vagyok.
Kitalaltak a PTT-t, hogy a normal (privat) telefonalashoz kepest kicsit nehezkesebben, de akar csoportosan is, es mindenekelott SOKKAL OLCSOBBAN kommunikalhassunk. Mondtam is, hogy hej, de jo, be is lottem 6230i-met, hogy nyomjam a PTT.
Erre megneztem a dijszabast:
Bővebben: link
Hat elmegy a tremobil a p...-ba!!!!
 - 

Nem egészen értelek, de engem a hálózati része nem érdekel (még akkor sem, ha tudom, h. a költségeket beleépítik majd a használati díjba). Az pedig, h. a küldött PTT-üzenetekért fizetni kell, jogos -szvsz. elhanyagolható kell legyen ar ár, ha életképes push to talk-ot akar a T-mobile.
 - 

csiga997
őstag
válasz

Viktor0610

üzenetére
						Természetesen ez is plusz beruházást igényel, hálózati és terminál oldalon is.
 - 

Goose-T
veterán
válasz

Viktor0610

üzenetére
						Bővebben: link, ha érdekel...
 - 

- 

Goose-T
veterán
Üzleti felhasználáshoz használható (szállítmányozó cégek, ilyesmi), viszont katasztrófahelyzetekben a Tetra hálózat a megoldás. Az képes adótornyok nélkül is üzemelni, akár több telefonon keresztül eljuttatni a hívást az egyik helyről a másikra.
 - 

BlueAngel
csendes tag
Jó lenne tudni, hogy a Pannon GSM mikor vezeti be a PTT szolgáltatást!Kicsit mostanában lustálkodnak.

- 

balco
aktív tag
a mobil torony az rendben van, (múltkor vitt is a pgsm Mátrakeresztesre),
de szerintem nincs sok értelme az egésznek.
Nem hiszem hogy 1 gombnyomásra elküldök egy üzit mindenkinek, aztán megint csak 1 gomb kell ahhoz hogy csak 1 valaki kapja meg a következőt! - 

Drótszamár
őstag
válasz

Viktor0610

üzenetére
						aha.
Akkor sorry. Félreolvastam
 - 

válasz

Drótszamár

üzenetére
						Épp' azért írta...
Mert ugye a PTT-nek igen nagy haszna volna katasztrófák helyszínén, de semmit sem ér az egész, ha nincs (GPRS) lefedettség -ez pedig igen könnyen megeshet ilyenkor.
Bár vannak mobil (értsd: mozgatható) mobil adótornyok.
 - 

Drótszamár
őstag
Nemtom olvastad e a cikket, de azért idéznék belőle valamit:
''gyakorlatilag egy diktafonnal kombinált MMS üzenetkezelésről van szó, amelynek használatához erre alkalmas készülékre, illetve minimum GPRS hálóztra van szükség.''
Tehát ha nincs GPRS, akkor PTT sincs
 Nem fogod megtudni a meccs eredményét ezzel sem. - 

balco
aktív tag
Fantasztikus! Katasztrófa esetén amikor elmossa a víz az adótornyokat akkor sokat tud segíteni!

Most szerdán egy kis eső úgy elvitte a GPRSt, hogy csak reggel tudtam megnézni a meccs eredményét!

Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - További aktív témák...

- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+

- 24 GB-os RTX 3090 OEM
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
 - Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
 - Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 Átláthatatlan , követhetetlen , tarifatáblázat és kisbetűhegyek, na meg tisztességtelen reklámok... --->Tele2, 15 Ft-os percdíj...stb...