Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundee_rbk
csendes tag
IBM-es vagyok, nem tőzsgyökeres fehérvári és nem dolgoz(om/tam) más multicégnél. Azt azért elmondanám, hogy igenis elképzelhetőnek tartom, a helyi átlagot nem ismerve, hogy 130 bruttót fizetnek akár egy kezdőnek is. (eddig Hofbrau hozzászólásának negációja

Mikor felvettek az IBM-hez, volt diplomám, igaz csak főiskolai. Volt angol és német középfokú nyelvvizsgám, és 130 bruttóval vettek fel. És ez így is volt fél éven keresztül, utána emeltek. Szóval én még nagyon frankón érezhettem magam, mert sok kollégánk nem részesült ki tudja milyen indokoknál fogva ebben a megtiszteltetésben, hogy fél év után emeljenek neki... (mondjuk én a 130 bruttóért se siránkoztam annak idején, örültem hogy van hol dolgoznom)
Úgyhogy a 130K bruttót nyugodtan el lehet hinni, fehéren-feketén rajta van a fizetési jegyzéken
Na jó, az igazsághoz hozzátartozik, hogy belépésemkor egyéb képességeim hiányoztak: magyarul rendelkeztem 0 év és 0 hónap munkatapasztalattal. Így történetesen ha nem lett volna nagyszabású felvételi hullám, most nem lennék itt
Ez pedig annyit jelent, hogy azért ha szar is a helyzet, hálásak lehetünk jónéhányan elsőmunkahelyesekként, hogy ide kerültünk, mert koránt sem biztos hogy másként bekerültünk volna az IT szektor ''véráramba'', főleg nem az SAP néven emlegetett artériájába... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest