- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senior tag
aktív tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Ez bizonyára széleskörű személyes tapasztalatokon alapul. Az utóbbi időben milyen inteles SiS chipsettel szívtál?
Én próbáltam párat, meglepően stabilak voltak a rájuk épült lapok, és a szolgáltatások alapján a fapados ár kifejezetten kedvezőnek tűnik néhány esetben. Ez itt egy teljesen fapados, belépő szintű lap lesz, nem értem, miért kellene egy vagyont fizetnie az Intelnek egy villanykályha nVidia chipsetért. Egyébként se illene az nForce a képbe, mert belépőszinten valami nagyon olcsó megoldás kell, fentebb meg az Intel saját forrásból dolgozik.
A SiS folyamatosan fejlesztgetett az utóbbi években, míg a VIA-nál szinte megállt az élet. emiatt nem bíznak meg benne, amit meg is értek, bár voltak jó chipsetek onnan is (K8T800 pl).
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Bittorrent topik
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi