- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
azzal a hozzaszolassal mi volt a baj, amiben azt irtam, sh4d0w #124-en spot-jara, hogy hulyeseggel (uac kikapcsolasa) a linux-ot is pillanatok alatt szet lehet verni, hulye user ellen nincs vedelem, sem win-en, sem linux-on?
mellesleg lehet rosszul tudom, de az ie resticted modja es az uac ket meglehetosen kulonbozo dolog
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
az elso pontnak picit olvass utana (mondhatnam ugy is, jol megvezettek teged a firefox hazugsagkampanyaval, de ez nem lenne maradektalanul igaz) - ie6-re is igaz volt mar, hogy emmivel sem kevesbe biztonsagos, mint a bugroka, mitobb, 2006 oszen peldaul utobbiban tobb biztonsagi hibat talaltak
a vista-s ie7 pedig meg biztonsagosabb is, koszonhetoen a restristed user-kent torteno futtatasnak
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
''a wmp-ről meg annyit, hogy feltételeztem, hog dvd-t, mint szabványos médiát le tud játszani... tévedtem.''
mintha remlene, hogy ez nem teljesen azert van, mer' a faszmikrosozft meg erre sem kepes - amint megveszed valamelyik dvd2-es codec-et, maris le tudja jatszni a wmp is a dvd-ket (amennyire tudom, ingyen max ugy oldhatod meg, hogy forditasz egyet magadnak forrasbol)
ezt mondom, hogy nyuszika a sapkaval
ha benne lenne, mar szarra pereltek volna, ti meg itt sikitoznatok, hogy mocsok microsoft, elnyomja a tobbieket, es trosztellenes pert kovetelnetek
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ugyanezt meg lehetne kerdezni a te post-odrol is - az emlitett ketto tokeletesen ellent mond egymasnak (es szerintem 04ahgy is ezt kifogasolja, hogy elobb leszolod, hogy hulyeseg, amit ir, majd irsz egy hasonlo meretut magad is)
btw a biztonsag teren meg mindig default-nak nevezheto (alap win tuzfal par megengedo szaballyal, no viruskergeto, sot, a windoze defender-t is kilottem), lassan harom honapja fut, szinte 7/24 es semmi nem maszott be egesz eddig
pedig ezido alatt morzezva atjott volna egy servicepack (ha lenne mar hozza) -
VladimirR
nagyúr
miert, mi baj a zarojeles reszekkel? (most visszaolvasva, az egyik kicsit felreertheto, de meg ugy is megallja a helyet)
a kettos mercevel meg legy szives nem doballozni, sem forumozoi, sem moderatori tekintetben (tudom, hogy elobbiben irtad, de ha mar flam, legyen kover), mert ha megnezed, mely' oldal el tobbet e fegyverrel, nem a windoze felhasznalok azok
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
meg ha igy is lenne (nem tudom), miert zavar ez titeket?
hisz mar mindenki tobbszor leirta, hogy nem erdekli, mekkora a linux felhasznalotabora, sot, egyesek orulnek, hogy ily' kicsi, tovabba senki nem akar senkit meggyozni, hogy a linux jobb (LOL) es teriteni sem akar senkiei (megintcsak LOL)
nem ertem hat, hogy mi itt a problema
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- Goddess of Victory: Nikke
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest