Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomika81

csendes tag

Végigolvastam az egészet!
    Furcsa hogy semmit nem tudtam meg a nanoról csak azt hogy mindennél jobb meg hogy mindennél szarabb!
    Nem hiszem el hogy nem lehet felsorolni az előnyeit és hátrányait.
    Én nemrég döntöttem úgy hogy veszek 1-t.
    3 márka közül választottam: Apple, Iaudio, Iriver

az Iriver egyből kiesett mert méreg drága és nem szól jobban mint a másikk kettő.
    Az Iaudio lenne számomra a tökéletes, a rádió miatt de sajnos az I5 50e ft 1Gb-al míg a nano 57e Ft 2Gb-al.
    Az x5 pedig már nagyon drága, ráadásul én zenét akarok hallgatni nem pedig a Terminátort nézni egy 2 colos kijelzőn(vagy kisebb).
    Az applenél igenis bosszant hogy nem rendezgethetem a számaimat a saját ízlésem szerint és még csak másolni sem tudok PDA-ról vagy bármi másról amin nincs Itunes :(

Viszont ami nagy előnye hogy jól szól, szép, és arra tervezték hogy zenéljen. Ez nem multifunkciós kisokos vagy csodavillogó zenére táncoló, rezgő bigyó. Ez egy zenelejátszó.
    Én még a szar naptárját is kivenném meg az ócska játékokat is belőle.!!!! MINEK????

Aki azt akarja hogy az mp3 lejátszója mindent tudjon az vegyen PDA-t! Én azt tettem mert én is megesküdtem rá hogy az a jó ha egy kütyüvel csinálok mindent. Már nem így látom. A PDA maradjon PDA és ne legyen belőle zenemasina! Ugyanez fordítva az mp3 lejátszóm se szóljon hogy hé haver találkozód van este 8-kor.

Szóval aki csak egy zenelejátszót akar az elgondolkodik az apple termékein, aki meg mindent akar (zene film rádió wifi stb) az mást vegyen.

Új hozzászólás Aktív témák