- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomika81
csendes tag
Végigolvastam az egészet!
Furcsa hogy semmit nem tudtam meg a nanoról csak azt hogy mindennél jobb meg hogy mindennél szarabb!
Nem hiszem el hogy nem lehet felsorolni az előnyeit és hátrányait.
Én nemrég döntöttem úgy hogy veszek 1-t.
3 márka közül választottam: Apple, Iaudio, Iriver
az Iriver egyből kiesett mert méreg drága és nem szól jobban mint a másikk kettő.
Az Iaudio lenne számomra a tökéletes, a rádió miatt de sajnos az I5 50e ft 1Gb-al míg a nano 57e Ft 2Gb-al.
Az x5 pedig már nagyon drága, ráadásul én zenét akarok hallgatni nem pedig a Terminátort nézni egy 2 colos kijelzőn(vagy kisebb).
Az applenél igenis bosszant hogy nem rendezgethetem a számaimat a saját ízlésem szerint és még csak másolni sem tudok PDA-ról vagy bármi másról amin nincs Itunes
Viszont ami nagy előnye hogy jól szól, szép, és arra tervezték hogy zenéljen. Ez nem multifunkciós kisokos vagy csodavillogó zenére táncoló, rezgő bigyó. Ez egy zenelejátszó.
Én még a szar naptárját is kivenném meg az ócska játékokat is belőle.!!!! MINEK????
Aki azt akarja hogy az mp3 lejátszója mindent tudjon az vegyen PDA-t! Én azt tettem mert én is megesküdtem rá hogy az a jó ha egy kütyüvel csinálok mindent. Már nem így látom. A PDA maradjon PDA és ne legyen belőle zenemasina! Ugyanez fordítva az mp3 lejátszóm se szóljon hogy hé haver találkozód van este 8-kor.
Szóval aki csak egy zenelejátszót akar az elgondolkodik az apple termékein, aki meg mindent akar (zene film rádió wifi stb) az mást vegyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Autószerelők, autószerelés
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest