- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Dworkyll
tag
Bagoly,
te is a darabszámtól lettél senior :( Ha egy céghez, ami akár a HP is lehet odamész, és gépet akarsz venni, akkor arra nem az a jó válasz, hogy te ezt nem engedheted meg magadnak, hanem, hogy van a te zsebednek is, ócsóér.
Amikor ilyen topikok indulnakm , hogy legjobb digifényképező 50k alatt, akkor mi a náthát vársz??? Minden usernek hozzá illő gépet, Ócsójancsinak gagyinótbuk. SZVSZ ez nem a hp hibája. Ne presariot vegyél hanem E500-at :-) Az enyém három éve bírja a napi strapát. -
renegade
aktív tag
válasz
cookiemonster #13 üzenetére
Mindegyik márkának van már low-end szériája, még a Toshibának is (Satellite). Így nyilván a HP-nek is: a legolcsóbb szérián ők is annyit spórolnak amennyit csak lehet, és való igaz hogy több kompromisszumot tesznek mint ''illene''. De attól mert pl. a satellite széria aránylag gyenge, még senkinek nem jut eszébe azt mondani, hogy a Toshiba az ''gagyi''... de ugyenez mondható el pl a Compaq ''Presario'' vagy a Dell ''Inspiron'' szériájáról.
Szóval tartsuk szem előtt, hogy nem csak a márka számít, hanem az azon belüli termékvonal tulajdonképpen sokkal lényegesebb.
Ez egyébként elsősorban azért van így, mert a legtöbb brand ugyanattól a pár taiwani gyártótól szerzi be az alkatrészeit, s aztán rárakja a saját címkéjét. A végtermék minősége így attól függ, beszerzési forrás mennyire nívós (Uniwill, Mitac, Clevo, Compal, stb).
Aránylag kevés esetben használnak saját gyártású alkatrészt, de ilyen pl. az ASUS gépek alaplapja (nem nehéz kitalálni milyen gyártmány :) ), vagy a Toshiba felső szériái (pl. Tecra, Portégé), melyek talán minden alkatrésze saját gyártású.
Hű remélem érthető voltam, sokat próbáltam tömören mondani. -
nap
addikt
Ha a vilagban mondenhol ugy zajlanak az allami/koz beszerzesek, mint kis hazankban, akkor nem csodalom, hogy elso lett. Mindig csak keves embert kell jol megkenni, de megterul bosegesen. :(
-
cookiemonster
csendes tag
-
Balage666
csendes tag
Hi!
Tartalmas elmélkedést mindenkinek. Én jelenleg kb. 3 hete használok egy hordozható számítógépet=laptop=notebook :O -
renegade
aktív tag
Tökéletesen uazt jelenti mindkettő. Az eredeti neve notebook volt, aztán angliában elterjedt valamennyire a laptop kifejezés, s innen tovaterjedt... de most már ott is meg máshol is többnyire visszahúzódóban van a hivatalos név javára.
-
Bagoly
senior tag
Én is így tudom, ugyanis a laptopok azok a régebbi (és nagyobb gépek). Míg a mai gépek már mind notbookok. A subnotebook, pedig nem teljes funkcionalitást kínáló könnyű gép (nincs beépített optikai drive, vagy cserélhető stb).
A hírhez meg annyit, hogy a HP notiai a leggagyibbak a piacon. Silány minőségű anyagokból, silányan összaépített gépek. Egy asus, dell gép melett látod igazán a különbséget. -
guess.who
senior tag
Azért ne feledjük, hogy a HP vezetésében vastagon benne van a Compaq elnyelése...
-
Notes
senior tag
Naná hogy a HP vezet. Ha egy átlag felhasználónak azt modod Acer, azt hiszi az valami török mosógépmárka.
-
AND1
őstag
Az a vicc hogy mind1iket mindenhogy hivják :))
Filmekben lehet legtöbbszőr észrevenni...Egyébként én is elbizonytalanodtam, szal nem vágom most akkor melyik melyik, melyik a kisebb,stb. -
Incognito
senior tag
Nek rosszindulatból kérdezem, hanem azért mert én sem tudom pontosan: a laptop és a notebook nem kétféle termék? Én úgy tudom hogy a laptop kisebb a notebook-nál. Valaki világosítson fel engem.
Aktív témák
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Acer Nitro AN515-45 / Ryzen 7-5800H / RTX 3060 / 32GB
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest