Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
Nem hinném, hogy ha várnak az 5900 (ultra) -val akkor javulna az 5800-ak eladási statisztikája! Ami sz@r az az is marad. ;]
-
HiperG
addikt
LOL
Nos miért vennék meg 1 hónap alatt az emberek a 5800-at?
Ott a 9700 és 9800.
Nem jobb ? :D -
zsoltee10
addikt
A fenébe, pedig már összegyűjtöttem rá a pénzt. Na, sebaj azé jó lesz a 9800pro is. :D
Egyéblént meg azért nem jó, hogy csúszik az NV, mert így is nagyon stabilak a vga árak, és a verseny meg csak csúszik, csúszik...:( -
Andix
csendes tag
válasz
The Thing #14 üzenetére
Lehet, hogy ez a késés pont a megbízhatóság fejlesztése miatt történik :).
Lehet, hogy csak az én agyam jár furán, de lehet, hogy a késésnek köze van a Futuremarkos esküvőhöz. Temetik a gondokat, mindenki jófiú, aztán a jónép meg vegye nyugodtan az 5800akat....
Én azért az 5900et sem írom le, pl. átalam látott Doom3 tesztekben elég jól húzott, persze ki tudja mi és hogy volt optimalizálva bennük :). -
Cefa
senior tag
Mi a francért kell folyamatosan hazudni csúsztatni az nvidiának.
Én szerettem a cuccaikat de mostmár kezdem szívből utálni őket.
Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj -
The Thing
tag
Jo hogy az nVidia nagy léptekkel lép de inkább lassabban fejlesztene és megbizhatobb lenne a kártya, ahogy régebben is csinálta. Annak idején a régi kártyáinak nem voltak ellenfelei, mert jo hogy drágák voltak de azért a pénzért egy jo minőségű cuccot adott el, most meg megtartotta a magas árait csak még azt nem vette észre, hogy már nem ő vezeti a piacot és nem ő diktálja az iramot.Régen minden kártyagyártó az nVidia-hoz kellett viszonyitson mert az volt a viszonyitási alap de ma már nem igy van.
Másrészt meg az Ati is elég ngytempoban fejleszt pl: ha kijn az Rw400 chip azért az nagy lépés lesz. -
Genialis
aktív tag
Szerintem nem kell temetni az 5900-ast. Van benne erő. Poligonszám tekintetében az 5800-as is rávert 30%-ot a 9700-esre, és az Ati nem lép olyan nagy léptekkel a fejlesztésben, hogy ilyen tekintetben megelőzze az nvidiát. Persze ofkoz nem ártana az nvidiának ha nem pöcsölnének. Az meg főleg nem ártana, ha lenyomnák az árakat. Az Atinak meg az nem ártana, ha kiadná már 4.3-as X-hez a catalystot, hogy ne legyek rákényszerítve nvidia kártyákra, és ilyen gondolatmenetek lefuttására.
-
The Thing
tag
Nem csoda hisz egy olyan bukás után mint amilyen az Fx volt nem könnyű talpra állni, még ha mindent megtesznek is.
-
Versus
senior tag
Akkor most nem értem mi volt az a hír hogy Franciaországban lehet kapni a V9950-es Asus-t.Már a sajtónak sem lehet hinni! :)
-
DcsabaS
senior tag
Szerintem inkább a SARS vírus lehet a késedelem oka. (Miként több más cégnél is abból a fertályból.)
-
realist
őstag
majd kb. az radeon 10000 után várható....:(
-
Mazlee
aktív tag
Na igy tovább tud vagizni aki megvette 1500 USD-ért az első példányt :))
-
turho
addikt
Évet nem ír a cikk, csak hónapot.... :DDD
-
twollah
nagyúr
Mar nem is tudok meglepodni a hir hallatan.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest