- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Hát nem tudom, de sztem nem kell vmi nagy durranásra számítani.Még mindig nem értem, hogy mi a jó ebbe a megapixel dologba, én pl a digit gépet 4 megapixelen használom, és nem látom értelmét a 6 nak
-
Aston Deen
tag
A tömörítési fokon tudnak még javítani, ezáltal nő a kép minősége, több információ marad meg az eredeti nyers képből. Volt egy ilyen firmware frissités azt hiszem valamelyik Nokiára ami a kissebb fokú tömörítés miatt jobb képet eredményezett. Ugyanakkor nő a fáljméret, ami a mobiloknál nem egy utolsó szempont. 2-3 megapixelnél szerintem sincs értelme feljebb menni.
-
Ricardo
titán
Most már csak az a kérdés hogy milyen szoftvert ír hozzá a Motorola. A Nokia és a Carl Zeis ''házasságának eredményétől'' sem voltam eldőlve.
-
NagyMesterB
tag
de én jobban örülnék ha ezt a megnövekedett tudást meghagynák de pixel csak 2mega lenne
mert telefonba csak azért kell fényképező hogy vmit lekapjunk gyorsan(kis papír, névjegy, ujság részlet, vmi vicces az utcán) erre tökéletesen elég a 2MP, esetleg lehetne később 3MP is, de annyira jo lenne ha ezeket olyan minőségben tudnám csinálni mint egy fényképezőgéppel
-
eXodus
őstag
válasz
Aston Deen #1 üzenetére
Ha nem is pont a motorolánál,de egy jobb márkánál számít.
pl.:k750->n73 között van különbség... pedig a k750é igen jó 2mpxes...
Mellesleg a megapixelekkel együtt más is javul...
[Szerkesztve] -
Aston Deen
tag
Nem tudom ezzel ki, hogy van de, én nem látom értelmét ezeknek az egyre nagyobb felbontású érzékelőknek a mobilokban, hiszen az optika egy gombostű fejű műanyag valami. Csak még részletesebben lehet látni majd a homályt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest