- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
Nem, ez a forgalmi díjak nettó értéke! Ha tényleg Társkártya Relax 250-ben vagy, és tegyük fel, hogy csak telefonáltál, akkor kb. 72 percet beszélhettél le a 250-ből. Próbáld ki esetleg, hogy a 1730-ra elküldöd SMS-ben az R (mint Relax) betűt, válaszüzenetben megkapod, hogy mennyi belföldi előfizetői irányba lebeszélt perced van eddig. Az SMS díja bruttó 54 Ft!
Relaxoknál praktikusabb a percek számát lekérni, mint az egyenleget, akkor lehet ''torz'' az érték, ha más kedvezményes perceid is vannak...
-
Johny Bravo
csendes tag
Lehet, hogy még mindig sok csomaghoz külön kell kérni, de ez ugyanaz a primitív prosztó balkáni lehúzás, mint az utazási irodák esetében a 89ezer + reptéri illeték.
De hogy jót is mondjak róluk: egy hónapja kértem pannonnál mobilnetes sim-kártyát. Mondták hogy 72 órán belül lesz aktív. Egy hete kértem a t-mobilnál, kérdeztem, mikortól lesz aktív, mondták hogy 2 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Opel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest