- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
simonzé
addikt
Szerintetek jól mutatna egy P133 mellett? Szeretnék ilyen monitoron számlázni :DD
-
freya
aktív tag
Nincs kulonleges szemem, de 10 fps-t is folyamatosnak latok, mert vagyok annyira kreativ.
Had kerdezzem meg, ha ugysem latom a kulonbseget, miert huz az LCD monitoron egy fenyesebb mozgo pont ''csikot'' ? Miert ''csuszik a szoveg'' scrollozas kozben, miert olyan furcsa az osszes jatek?
Egyebkent kvekben siman megmondom 120 meg 80 fps kozt a kulonbseget, igaz az az egy jatek amiben sokmindenhez hozzaszoktam :) -
Cathfaern
nagyúr
Nem azt mondom, hogy nem jobb a kis válaszidős monitor, _de_: az átlag emberi szem 25fps-et lát folyamatosnak. Tehát ha ennél nagyobb, nem látja meg a különbséget. Ha azt vesszük, hogy neked szuperjó szemed van, gyanítom, ez az érték akkor sem éri el a 40fps-t. Ugyebár a TV adások is 25fps-sel mennék(sőt a PAL adás ha jól tudom 24.xx fps!), mégis folyamatosnak látod...Az olyan játékokban, mint pl. a Quake sem azért jó a több fps, mert akkor jobban látod, hanem akkor a gép jobban tud számolni vele(pl. egérmozgást=>pontosabb lesz a célzás), hasonlóan a 48bit-es scannereknél: a monitorok csak max. 32bit-et tudnak megjeleníteni, de a gép így jobban tud vele számolni, ezért szebb lesz a kép.
-
freya
aktív tag
25 ms ez az LCD átka? Ez alatt már nem lesz, vagy csak profi célokra elég a 40 fps? Nem vagyok egy nagy gamer de valahogy ennyi pénzért... hát, nem értem, de max. 40 fps-el monitort tutira soha nem fogok venni.
Itt tépi ATI/nVidia a száját, megy az fps dömping aztán minek amikor LCD-n nem is látod :DD -
twollah
nagyúr
Remélem idővel csökken az ára. :)
-
mzperx
aktív tag
Hmmmmm.... Alakul, alakul..... ez már tetszik.. hát ha még egy kicsit gyorsabb is lenne....
Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest