- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Jim Tonic #109 üzenetére
Az hogy amíg a szoftver szar, addig erőből kell megoldani mindent. Márpedig az ő tabján aztán retek rossz volt minden. Frissíteni meg minek ugye, vegyél másikat...
Azért még nem kell agresszívan letámadni, mert nem volt szarszungod. Inkább örüljél. Nekik nem alap hogy a felület smooth és HW gyorsított legyen, pedig elég nagy szeletük van a piacból.
Nekem meg a DPS Dream 7-tel sem voltak gondjaim amíg nem volt kin túl sok widget, élő háttérkép, vagy nem akartam hardcore játszani. Egy egymagos OMAP is lazán viszi az 1024x768-at, tudom jól. Csak olyat nem kapsz a boltban...
OMAP 4430 meg nem rakéta, de bőven gyors. OMAP 4460 már csúcs tényleg. De gond a kisebbel sincs. Szerintem a játékkal is megbirkózna az erősebb GPU miatt. -
quailstorm
félisten
válasz
Jim Tonic #106 üzenetére
Hiszi azt a normális ember... Azon a tabon minden software renderer ment. Már pedig galaxy S2-őn kívül még nem láttam HVGA felett lagmentes SW renderelt felületet. 1280x800 meg már pláne mindegy mi van alatta. Ha az asztali gépedet rakod SW renderbe az is szép lesz meglátod. Samsungokon az ICS nem hozta el a hardvergyorsított felületet... Még a note is akadt...
-
-
LNx
tag
válasz
Jim Tonic #12 üzenetére
Haaat
Szerintem a jovo szempontjabol megeri a negy mag, 2 giga ram es a 250 helyett 533 mhz-en jaro Mali GPU.
Pl: magas bitrataju FHD filmek kikuldese tevere, jovoben megjeleno jatekok...Plane, hogy szerintem nagyjabol egy arban lesznek azok is majd
Egyebkent igazad van, mindennapi hasznalatra egy 3066 is megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gumi és felni topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Facebook és Messenger
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest