Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Jim Tonic #109 üzenetére
Az hogy amíg a szoftver szar, addig erőből kell megoldani mindent. Márpedig az ő tabján aztán retek rossz volt minden. Frissíteni meg minek ugye, vegyél másikat...
Azért még nem kell agresszívan letámadni, mert nem volt szarszungod. Inkább örüljél. Nekik nem alap hogy a felület smooth és HW gyorsított legyen, pedig elég nagy szeletük van a piacból.
Nekem meg a DPS Dream 7-tel sem voltak gondjaim amíg nem volt kin túl sok widget, élő háttérkép, vagy nem akartam hardcore játszani. Egy egymagos OMAP is lazán viszi az 1024x768-at, tudom jól. Csak olyat nem kapsz a boltban...
OMAP 4430 meg nem rakéta, de bőven gyors. OMAP 4460 már csúcs tényleg. De gond a kisebbel sincs. Szerintem a játékkal is megbirkózna az erősebb GPU miatt. -
quailstorm
félisten
válasz
Jim Tonic #106 üzenetére
Hiszi azt a normális ember... Azon a tabon minden software renderer ment. Már pedig galaxy S2-őn kívül még nem láttam HVGA felett lagmentes SW renderelt felületet. 1280x800 meg már pláne mindegy mi van alatta. Ha az asztali gépedet rakod SW renderbe az is szép lesz meglátod. Samsungokon az ICS nem hozta el a hardvergyorsított felületet... Még a note is akadt...
-
quailstorm
félisten
válasz
Formaster #60 üzenetére
Figyelj, a táccswiz még a kandroid 4.0.4-ben is csak szoftver rendererrel ment. Még tegrával is akadt...
Ellendben AOSP+max játszás, OMAP4460, 1280x800, és tökéletes. A smoothság teteje. Samsungot 4.1.2 alatt nem szabad venni, mert SZAR.
Mielőtt valaki beleköt (korean android rövidítése)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest