- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
" megvásárolt albumok/számoknál ingyenesre) tippelek."
Na ennek lenne igazán értelme!
Annak semmi értelmét nem látom, hogy zeneszámok streameléséért fizessek havidíjat mikor ott van egy rakás ingyenes(!) netrádió. És most rakás alatt több ezret értek, amiből a többség biztos, hogy kitudja választani a saját ízlésének legjobban tetszőt. Úgyhogy az én szemszögemből nincs értelme.
Az fm-rádióról meg nem is beszélve. Azért a jobb telefonokból ezt sem szokás kihagyni. Főleg, hogy kb pár cent költséget jelent.De annak lenne értelme, hogy a vásárolt számokat amik már nem férnek el kényelmesen a telefonon a cloud-ből tudnám hallgatni bárhol bármikor. Ez frankó.
Persze a loosless-nek én se látom értelmét. Van pár albumom így itthon és tök jó. De olyan 50-60MB-nál kezdődik számonként. Ellenben egy jobb 190-320-as mp3 ennek tizede! És telefonos fülhallgatón az jóisten se hallja ki a különbséget. Ráadásul a veszteségmentes cucc streamelése jócskán lefoglalná a sávszélt is. Ami nem csak zavaró tud lenni hanem még drága is. Ismerve az itthoni belassítós tarifák sebességét talán pont hogy használhatatlan lenne miután elfogyott az aktuális havi MB limit. -
Ati1979
veterán
Így ebben a formában ez nem is rossz. (alac)
Kérdés, hogy mibe kerül meg, hogy le lehet-e tölteni gépre. A stremelés elég nagy adatforgalamt generálhat pl. egy mobil eszköznél... Meg persze nálam apple nem játszik.Ja értem. Ki van ez találva rendesen.
És ők is veszteségmentesen tömörített zenét használnak?
-
Ati1979
veterán
Értem. Mondjuk itt az a kérdés, hogy milyen minőségben lesznek fönn zenék. Az Mp3-maknak sokszor megbízhatatlan a minősége (nem tudni miből mibe konvertálták) Én pl. ezért nem is használok ilyet.
Ha lossless akkor meg problémás lehet a streamelés.Ha lossless zenét is le lehetne véglegesen tölteni akkor még akár érdekes is lehetne. Persze nem az apple változat és nem méregdrágán. Egy meghatározott összegért bármit...
Szóval szerintem ez a legnagyobb probléma ezekkel a fajta rádiókkal.
Mellesleg a sportify pl. laptopra meg asztali gépre ingyen van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egérpad topik
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest