Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz tDr1v3r #32 üzenetére

" megvásárolt albumok/számoknál ingyenesre) tippelek."

Na ennek lenne igazán értelme! :R
    Annak semmi értelmét nem látom, hogy zeneszámok streameléséért fizessek havidíjat mikor ott van egy rakás ingyenes(!) netrádió. És most rakás alatt több ezret értek, amiből a többség biztos, hogy kitudja választani a saját ízlésének legjobban tetszőt. Úgyhogy az én szemszögemből nincs értelme.
    Az fm-rádióról meg nem is beszélve. Azért a jobb telefonokból ezt sem szokás kihagyni. Főleg, hogy kb pár cent költséget jelent.

De annak lenne értelme, hogy a vásárolt számokat amik már nem férnek el kényelmesen a telefonon a cloud-ből tudnám hallgatni bárhol bármikor. Ez frankó.
    Persze a loosless-nek én se látom értelmét. Van pár albumom így itthon és tök jó. De olyan 50-60MB-nál kezdődik számonként. Ellenben egy jobb 190-320-as mp3 ennek tizede! És telefonos fülhallgatón az jóisten se hallja ki a különbséget. Ráadásul a veszteségmentes cucc streamelése jócskán lefoglalná a sávszélt is. Ami nem csak zavaró tud lenni hanem még drága is. Ismerve az itthoni belassítós tarifák sebességét talán pont hogy használhatatlan lenne miután elfogyott az aktuális havi MB limit.

• Ati1979

veterán

válasz tDr1v3r #19 üzenetére

Így ebben a formában ez nem is rossz. (alac)
    Kérdés, hogy mibe kerül meg, hogy le lehet-e tölteni gépre. A stremelés elég nagy adatforgalamt generálhat pl. egy mobil eszköznél... Meg persze nálam apple nem játszik.

Ja értem. Ki van ez találva rendesen. :) És ők is veszteségmentesen tömörített zenét használnak?

• Ati1979

veterán

válasz tDr1v3r #16 üzenetére

Értem. Mondjuk itt az a kérdés, hogy milyen minőségben lesznek fönn zenék. Az Mp3-maknak sokszor megbízhatatlan a minősége (nem tudni miből mibe konvertálták) Én pl. ezért nem is használok ilyet.
    Ha lossless akkor meg problémás lehet a streamelés.

Ha lossless zenét is le lehetne véglegesen tölteni akkor még akár érdekes is lehetne. Persze nem az apple változat és nem méregdrágán. Egy meghatározott összegért bármit...

Szóval szerintem ez a legnagyobb probléma ezekkel a fajta rádiókkal.

Mellesleg a sportify pl. laptopra meg asztali gépre ingyen van...

Új hozzászólás Aktív témák