- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Így már értem mire gondolsz. És van benne ráció. De szvsz a szolgáltatók ezt nem fogják meglépni. Vagy ha igen akkor úgy, hogy még többet húzzanak le az emberek zsebéből. Főleg itthon. Aki itthon iPhone-t vesz legyen pénze mobilnetre is. Persze ez kicsit általánosító, de a szolgáltatók biztosan így gondolják. Elég megnézni a jelenleg is futó iPhone árakat.
Egyébként ha annyira számítana, szerintem megtehetnék most is a mezei netrádiókkal. Persze nagyrészük nem az a fullos hangminőség, de most utazás közben fülhallgatóval egy zajos buszon nem tökmindegy, hogy 196kbit vagy 320?
Na de majd meglátjuk. Én mindenesetre nembíznék abban, hogy a szolgáltatók majd külön az előfizetők kedvében szeretnének járni...
Még egy megjegyzés ami a mobil TV-t illet, ahhoz is csak pár óra jár ingyen az előfizetésekhez havonta. Tehát nem olyan eget rengető mennyiség, hogy pl minden nap streames zenét tudj hallgatni. Inkább csak csalogató, hogy aki rákattan az szépen fizessen elő arra is. -
Dany007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Formula-1
- PlayStation 5
- A HMD visszalép az USA piacáról
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest