Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
2000 forint alatt szerintem egy szendvicset meg egy túró rudit ebédre

-
joey04
titán
na a "szakértők" itt is eljutnak a műanyag 14" mac(book) pro-ig.

-
edward2
addikt
Morgyi arra próbált meg rámutatni hogy 14% windows 8 az nagyságrendekkel több, mint az összes OSX telepítés.
Mondjuk ez a fikázós dolog nekem sem tetszik. Androiddal is röhejes a szurkálódás, mert applenél hiába van a telefonomon ugyanaz az iOS ha közben meg ez az már a régebbi telefonokon így sem elérhető. Ilyen epénisz hosszabbítást az android is csinálhatna statusban mindenkinek 4.4.3-at írni a telefon aztán kész.
-
WinPho
senior tag
válasz
üzenetére
Meg röhögnek az MS-en hogy csak 14%-ot ért el a win8 míg az övék 48%-ot, csak az MS 14%-a ezerszer több mint az OSX piaci részesedése...
Izé... Ahogy Glenda mondta, ez a frissítési arány, amiben igazuk van, viszont ez a 7-->8 váltás azért pénzbe kerül. Meghát, a PC felhasználók többsége leragadt a "naoszthunvanezenapasziánsz?" téren. És ügye fujjcsempe. Azok nem is tudják, hogy egy Oprendszer néhanapján pénzbe kerül. A másik fele meg Intel Core Duo-s gépeken játszadozik. Az életbe nem fog frissíteni ez a nagy hányad. Fogadjunk, hogy az első dolog, amit keresnének egy OSX-ben az a Start menü...
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Azért volt ott szúrkálódás a Google részéről is. Még emlékszem arra az IO-ra, amikor a javascript sebességet demonstrálták egy droidos cuccon meg egy ipad-en, és persze az ipad sokkal sokkal lassabb volt.
Glenda: Az openssl hibára a felfedezéstől számíva pár napon belül volt fix, illetve a nyílt forrás miatt bárki azonnal javíthatta magának. Ellenpéldaként nézzünk csak egy kritikus IE sebezhetőséget, ami márciusban derült ki, és még nicns javítva, vagy akár a Shockwave beépített flash lejátzsóját, ami lassan másfél éves verzió, több mint 20 kritikus sebezhetőséggel...
Egyébként lehet, hogy 48% használna Win8-at, ha ingyenes lenne a frissítés rá...
-
válasz
üzenetére
mondják ezt egy zárt forráskódú OS-el, a nyílttal szemben.
kh-kh-openssl-kh-kh
win8 féle szögletes UI-t
Nekem a dock sarka pont lekerekítettnek tűnt, az ikonok is lekerekített négyzetek.
Meg röhögnek az MS-en hogy csak 14%-ot ért el a win8 míg az övék 48%-ot, csak az MS 14%-a ezerszer több mint az OSX piaci részesedése...
Nem erről volt szó. Arról beszélt, hogy mennyien használják a legújabb verziót, nem? Ez valóban nagy probléma, főleg a 25% xp. Mint fejlesztő 10+ éves dolgokat kell támogatni. Milyen jó is lenne, ha itt is 48% használna Windows 8-at. .net 4.5 alapból telepítve lenne, öröm boldogság.
-
kovadika
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Miért az átvett tulajdonságok közül mi nem működik androidon? Mellesleg te már hasznalod? Oszd már meg a tapasztalataidat!

(#135) edward2
Ipaden azért elférne.
-
FókuszPók
tag
mégsem lett osztott képernyős támogatás a 8-ban?

-
HardRic
addikt
Na jó, mostmár számomra nem maradt kb. semmi ami Androidnál van, iOS-en meg nincs. Szépen behozták a lemaradást, van amit rendesen tovább is fejlesztettek. Mostantól megfontolandó az iPhone telefonvásárlásnál.
-
nozs23
addikt
Sikerült osszelapatolni par androidos funkciot. Innováció!!!
-
CharlieDrop
veterán
azt hiszem összekapták magukat lesz benne 1-2 ez+az

-
edward2
addikt
Annak ellenére így mondják mindenhol és tudom hogy helytelen a latin fordítás (olyan gimibe jártam 14 éve ahol az összes tanár tudott latinul és tanított nyelv volt hidd el matekfakton volt róla szó) továbbá azt is tudom hogy ilyen esetben nem helyes használni de internetes fórumon mindig elfelejtem odaírni hogy poén nehogy véresen komolyan vedd! De tudom egy wwdc konferencia az véresen komoly!
-
FókuszPók
tag
Ha tényleg ilyen kerek (lekerekített) "izé" lesz az iPhone6, nem tudom, mennyire lesz kelendő, de az osztott képernyős iOS8-ra kíváncsi leszek, persze, ha elkészül időben.
-
akasp
senior tag
lehet a hardver x-szer erősebb, az android, mivel virtual machine-n fut (dalvik), soha nem fog lenyomni egy natívan futó ios-t. ezért van az, hogy a 2x gyengébb iphone-n futó OS sokkal használhatóbb, gördülékenyebb, mint egy jóval erősebb vason futó droid.
ios: hardver és szoftver tökéletes kombója, natív os, viszont egyetlen hardvert támogat.
android: közbeiktatott virtual machine miatt rossz optimalizáltság, cserébe n+1 telefonhardvert támogat. -
törölt tag
Én már nagyon várom. Szerintetek lesz okosórájuk, esetleg új Apple TV?
-
kovadika
őstag
Az egyetlen androidos készülék, ami tartja az árát az a Nexus 5. 350$ vagy € és egyedul raktárürítéskor csökkentik az árát kb. 2 hétig. És az 5S valóban dupla ennyibe kerül. De amúgy bármikor odarakom az 5S mellé a Nexusom, annyira fej fej mellett vannak. A linkelt videódon észrevehető különbségek nagy része az appok jobb optimalizálásának köszönhető(ios-on), de az androidos appok is hetente frissülnek, kapják a bugfix-eket. A videó készítésekor pedig elég friss volt a kit-kat, Snapdragon800. Most biztos jobb lenne a helyzet.
-
Burt1793
veterán
-
UFC
aktív tag
Félre értés ne essék nagyon jó telefonok az androidos telók. Csak tényleg kéne oda némi optimalizáltság, meg hogy a gyártók se basszák szét. Tudom hogy nagyobb a felbontás stb de egy ilyen hardvernek elégnek kell lenni, innentől már szerintem csak az optimalizáltságon múlik a dolog.
Évről évre egyre jobb az Android. Viszont azt még tegyük az Apple javára hogy ő saját rendszert használ. Viszont ezek a telefon gyártók : Samsung, Sony, Lg,HTC stb stb stb azok androidot. Ha nekik is saját rendszert kéne használni,tehát nem lenne az android azért nem biztos hogy itt tartanának. De ez az én véleményem.
-
UFC
aktív tag
válasz
jozso1989
üzenetére
Nagyon szép eredmény amúgy. Főleg úgy hogy a Samsung-ba ugyan ez a proci van csak plusz 200Mhz-el ott még több is.
De igen ott már azért beszélhetünk optimalizáltságról a HTC esetében.
Burt1793
Most néztem kérdésed.
Galaxy S2 vs iPhone 4S mert ezek 2011-esek iPhone 4s jobb. Pont azért mert 4S-em volt és mikor androidra váltottam jött egy S",utána S3 most meg HTC-m van.
-
Burt1793
veterán
Megnéztem a két videót. Az, hogy az s5-öt lenyomja az i5s nem is furcsa, de hogy a nexus 5-öt is... az sajnálatos. Húzni kéne a processzort.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#96) jozso1989: Azért az, hogy megnyitsz 15 alkalmazást és pár másodpercet ráver az iphone a két másik csúcstelóra, még nem a világ vége. Főleg, hogy a fullhd-s felbontás és a normális méretű kijelző kárpótolna a nexus5 esetében.
Illetve a custom romok. 
-
-
-
Burt1793
veterán
Szerintem senki se olyan meggondolatlan (itt a fórumon), hogy az első 2-3 hónapban veszi meg a droidos telefont. 150 ezerért már az s5 is egész jó "befektetés", onnan 3 év alatt megy le az ára 50-60 ezerre.
A fenti összehasonlításra reagálva: S2 vs i4(s) közül szerinted az iphone jön ki nyertesként? -
UFC
aktív tag
Androidos telóm van szóval nagyon mellé ment. Csak én nem csapom be magam. Láttad mit írtam, egy 4 ÉVES telefont egy 4 ÉVES telefonnal hasonlíts össze.
Az S5 és a Nexus 5 újabb mint az 5S és papíron erősebb is és láss csodát mégsem az. Ez nem fanság. Van szemem látom és tapasztaltam is. Az más kérdés hogy iPhone 6 megjelenésekor vissza térek IOS-re mert vagy a 6-ot vagy az 5S-t veszem meg. De most egy HTC-t használok.
Nexus 5 fele annyiba kerül. Hát jah miután nem tartja az árát persze. Nézd meg az S5 200-220 ezer forint-os áron jött és most 160-ért már elviheted. Az hogy azoknak 2 hónap alatt esik az ára 40-60 ezret az ne az iPhone hibája legyen. Az legalább tartja az árát.
Amúgy ez nem vita. Amíg normális hangnemben zajlik csak vélemény és tapasztalat megosztás.
Én nekem nem baj ha nem szeretik az iPhone-t csak hülyeséget ne állítsunk. 2 éve vagyok androidos kipróbáltam nem rossz de nekem nem jött be. Igy Novemberben szülinapomon meglepem magam egy iPhone-nal.
-
jozso1989
őstag
Akkor mutatok neked egy optimalizált, normális androidos telefont (A Samsung nem az).
-
galaxys80
veterán
Szerintem te pont annyira elvakult fan vagy ,mint a kolléga. Csak, te droidos.

Mert ez: "Nem tudom, ki fogta már a kezében az új smart minit. 15eFt-ért adják a vodafonba. És ha mellé rakod a csodás szifon4-et 7.11-el, bizony mindenbe gyorsabb a kis smart mini..." megint egy fals infó.
(#88) Burt1793
A TW-hez képest fapados. És ha már beáldoznám az IOS adta stabilitást, akkor elvárnám, hogy extra funkciókat kapjak érte.
De mondom. Ez az én véleményem. Nem kell vele egyetérteni. Nekem valahogy a stock droid sosem tetszett.Huh. Közben én azt hiszem kiszállok, mert itt IOS kontra Droid harc bontakozik ki.

Engem meg ez nem érdekel, mert mindkét rendszerből van készülékem.
Most akkor hová állnék a csatában.
-
Burt1793
veterán
válasz
galaxys80
üzenetére
A gyári android hogy lenne fapados? A gyári ios-ben tizedannyi a beállítási lehetőség. Gyári androidra is mindent felhúzhatsz, ami a gyártók androidjában van.
(#86) UFC: Dupla olyan erős hardver négyszer annyi pixelt mozgat az állításotok szerint. Akkor matekozz egy kicsit...
Ez ugye azt jelenti, hogy az androidos telefon erejét néggyel osztod, vagyis fele olyan erős lesz, mint az ájfón is így se marad el. 
Nekem bejön az iphone, nem is kicsit, sokat használtam is, én csak az android bemocskolását nem tűröm...
-
sajnálom, de én itt kiszállok. Értelmesen nem lehet beszélgetni egy ilyen elvakult almafannal... Sajnálom.
Elnézésed érte, hogy a nexus5 fele annyiba kerül, mint egy 5S. tényleg.
Nem tudom, ki fogta már a kezében az új smart minit. 15eFt-ért adják a vodafonba. És ha mellé rakod a csodás szifon4-et 7.11-el, bizony mindenbe gyorsabb a kis smart mini...
NEM VITÁT akartam kirobbantani, csak annyira elvakult a mélyentisztelt almás réteg, hogy jajjjjj...
Főnököm szerint is egy fos az android, mert neki volt x10 mini proja, és bizza az egy szutyok volt, bezzeg az iphone5-je milyen fasza, az összes android hulladék. Csak éppen az x10 mini proja mikor volt, már akkor is csak egy 1.2-es, 3 hengeres skoda fábia volt a mezőnyben, míg mikor szifon5-re váltott az egy sls merci volt...
Őt sem lehet meggyőzni, hogy bizza semmivel sincs elmaradva az android. Sőt. Vegyetek fel 4k-s videót szifonnal. hajrá
-
UFC
aktív tag
-
törölt tag
Pedig az IOS sem gyors, csak folyamatos átmenettel dolgozik. Tudom, hogy ez az én vesszőparipám, de ha valahonnan visszalépsz például a kezdőképernyőre, akkor ki kell várni azt a közel másodperces animációt, amíg az ikonok beúsznak a helyükre, addig nem reagál az oldalra görgetésre. Állítólag ez a 7.x-től került a rendszerbe, előtte gyorsabb volt, azt nem használtam (csak 1 hétig talán).
-
helixP
nagyúr
Az nyilván hülyeség, hogy az iOs lassabb, mint az Android. Aki ezt állítja, nincs tisztában a dolgokkal.
Viszont cserébe úgy alakítod ahogy akarod, és ez nekem többet ér mint azok a súlyos, zavaró ezredmásodpercek, amit 'bizonyíttékként' felhoztál.
Komolyan valakit érdekel, hogy törtmásodperccel később nyit meg egy játékot?
-
galaxys80
veterán
válasz
üzenetére
(#73) Burt1793
(#74) morgyiNem. Az emberek 90-95%-nak lövése nincsen a root, romolás stb fogalmáról.
Így ezt ne is vegyük alapnak.
A főzött romokkal valóban lehet gyorsulást elérni. Viszont ez is csak időleges. Néhány hét,jobb esetben hónap után mindegyik összerottyant.
A gyári droid számomra meg nem alternatíva. Nekem egyáltalán nem tetszik és rettentő fapadosnak hat.
De ez már gusztus kérése.
Amiért írtam az elsősorban az, hogy ne állítsunk már olyanokat, hogy egy 15.000-es droid (van egyáltalán ilyen?) kenterbe veri az I4-et.
Illetve, hogy az S2 (nem szarrá hekkelve) gyorsabb, gördülékenyebb, mint egy 4S.
Ezek nem igazak. -
galaxys80
veterán
Most komolyan azt állítod,hogy egy S2 veri a 4S-t?
Ne vicceljünk.
A teljesség miatt megemlíteném, hogy S2-őt is használtam 1.5 évig.
Így aztán nem lehet azzal vádolni, hogy bármelyik irányba is elfogult lennék. (Tabletem jelenleg is droidos)
Jó, hogy már ki nem találjátok, hogy alapvetően a droid (és főleg a TW) gördülékenyebb, mint az IOS.
Van előnye is természetesen a droidnak az IOS-al szemben. De az nem a gördülékenység az tuti. -
Burt1793
veterán
válasz
galaxys80
üzenetére
Te se állítottál túlságosan valós dolgokat...
"Mellékesen itt van mellettem kollégám 4S-e amin 7.1.1 fut.
Hát az én korábbi S4-em sokszor gyengébben teljesített, mint ez."Az S2-m mindenben jobban teljesít, mint a 4s, nagyon sokat nyúztuk mindkettőt egymás mellett a haverral.
-
-
galaxys80
veterán
-
Korábbi iPhone 4-em tényleg elég siralmas volt az iOS 7, és 7.0.X verziókkal, de láttam rosszabbbat androidos kategóriában is, családon belül pl. Sony Xperia P lett rettenetes, abszolút használhatatlanná vált a 4.0 frissítés után.
De a 7.1 után már sokkal jobb lett a helyzet az i4-en is, nyilván nem lesz az iPhone 5 és későbbi modellek szintjén, de megint "folyt" a rendszer, nem voltak érezhetőek azok a hatalmas szaggatások a legelemibb szolgáltatások elindításánal is, mint azelőtt. 4S-t nem nagyon láttam, azon nem tudom, milyen volt/lett az iOS 7 a frissítéssel, de a paraméterekből kiindulva nem lehet nagyon rossz
. -
Szerintem nem lesz ilyen hatalmas durranás most az iOS 8 frissítés.
Ha megnézzük az iOS 7 előtti update - szisztémát, még a nagy verziószám ugrásokkor is mindíg csak egy picit nyúltak hozzá a rendszerhez az elődjéhez képest. Javarészt a felhasználói igények által szült kisebb -nagyobb fícsörök érkeztek, egy-egy komolyabb hiba javult meg - vagy a hozzá kapcsolódó szolgáltatás alakult át teljesen, talán egy-két animáció / ikon dizájnja változott, és slussz - passz.
Nem volt egyik sem olyan "hűdenagy" update, de szinte mindíg értelmes és jó funciókkal bővült a rendszer.A 7-es már más tészta, bár ha az ember hajlandó mélyebbre ásni, akkor látszik, hogy struktúrájában nem sokat változott most sem a rendszer, csak kapta ezt az új "elegant, simple, beautiful" felületet, aminek meítélése tényleg izlés dolga - személy szerint nekem kicsit olyan, mint egy LEGO katalógust böngésznék. Az iphone 5C-n talán tényleg jobban is néz ki, de az én fekete 5S-emen szerintem kicsit gyermetegnek hat. De ez tényleg szubjektív.
Szerintem az iOS 8 egy-két, már feljebb említett funckió mellett nem fog valami baromi nagyot hozni, ellenben szerintem sok funkció fog aköré épülni, hogy a leendő, átalakult kijelzőfelbontásokra renderelje a tartalmat - ahogy azt tette az iOS 4 a Retina Display megjelenésekor, talán picit változtatnak a dizájnon, de annyit biztos nem, amivel már el-elismenék, hogy az iOS 7 esetleg picit mellé ment ezen a téren, pár új háttérkép, egy-két apró, de hasznos frissítés, a Siri megint több helyen fog tudni keresgélni, fejlődik az iOS in the car, ecetera.
De összességében én személy szerint most nem egy iOS 6 és 7 közötti ugrásra számítok.
-
válasz
Raysen623
üzenetére
Nincs lag?
Emiatt a hulyeseg miatt kernek meg mindig egy valag penzt a hasznaltpiacon a sima 4-ert. Kb hasznalhatatlan.
15eFt-os androidos telefon 3x korbehugyozza...Kollegam 4s-e is epp meguti a hasznalhato szintet.
Jah, neked biztos nem fut semmi a hatterben. Ugy talan elhinnem. Ja nem...
-
Ricardo
titán
Remélhetőleg elegánsabb lesz mint a iOS7. Nem illik a készülékhez ez a túlszínezett rendszer.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy félzárt, vagy nyitott.
A zárt fogalmába nem illik bele teljesen, hiszen bővíthető a rendszer. -
edward2
addikt
Talán leleplezik a beats felvásárlását?
Épp most jelentették be. Tehát hivatalosan 3milliárdért megvették ezt a túlértékelt márkát.
-
nozs23
addikt
Bazári. A pink 5C-hez pazar. Remélem változtatnak valamit, hogy passzoljon a telefonhoz.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Akkor a Windows is zárt.

-
Raysen623
veterán
válasz
daniel909
üzenetére
Amennyiben úgy érted a zártságot, hogy a gyártó nem engedi bárkinek szarrá modolni a szoftvert amivel szétkúrja a rendszert akkor OK

(#48) matyi012345 : legújabb 7-es iOS van a 4-emen és nincs lag! Teljesen jól működik, bár a 4 év szolgálat már kezd látszani rajta.
(#50) daniel909 : az iTunes dolog már legalább ezerszer el lett magyarázva, nem kezdem újra...minek a külső app? Nem elég ami az appstore-ban van?
A felület meg úgy jó ahogyan van, hála az égnek hogy nem egy ratyi droid felülete van. -
matyi012345
őstag
7-et is hülyeség volt felrakni a 4-ekre, de legalább az összes okos elmondhatta, hogy neki már fent van. Jah meg értelme semmi, plusz laggol tőle a teló. Amikor kerestem iPhone 4-et, 90% úgy hírdette, hogy a legújabb 7-es oprendszerrel. Jah az kellett...ez a telefon tényleg a hozzánemértőknek készült, mostmár látom.
-
big-J
őstag
Már készítik a diákat az 500 újításról, amikbe egyesével az új ikon skin-ek is beleszámítanak...

-
daniel909
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Fog ra. A 4 viszont kiesik. (ideje)
Várós. Valszeg a következő telefonom szifon lesz. De ha nem akkor egy ipad a minimum úgyhogy kíváncsi vagyok.
-
sz3lim
tag
Eléggé várós rendezvény.

-
joey04
titán
Nagy újdonságot nem várok, ezek az egészséggel kapcsolatos dolgok lesznek szerintem is főként, de azok engem hidegen hagynak.
-
-
hemaka
nagyúr
Gondolom ok is meglovagoljak ezt a nagy "elj egeszsegesen" marketinget. Az a durva, hogy most ok zarkoznak fel es nem ok hoztak mobilokra ezt az egeszet.
Tudom, valami nike app mar regota van, de azert az nem teljesen olyan.En sima 4-en hasznalom a legfrissebb 7-et, itt-ott mar lassu, de abszolut hasznalhato.
-
CoDWaW07
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Szinte biztos hogy fogja támogatni a 4S-t az IOS 8, a sima iPhone 4 meg feltehetőleg nem fogja már megkapni.
-
WinPho
senior tag
Maradjanak a flatnél, de ne legyen melegfelvonulás egy iPhone-on.

-
moleculez
veterán
Így elszaladt az idő, máris új iOS!! Meg lassan új iphone... Pár hónap kimaradt.
-
Cyberpunk
félisten
Honnét veszed, hogy nem tetszik nekik, és nekik olyan az ízlésük, mint neked?
Mindig magunkból indulunk ki. Szerencsére van más rendszer lehet választani, ha ez túl "buzis"! Mond azt, hogy harsány azt kész.27: volt műanyag iPhone már az 5C előtt is, ahogy volt műanyag MacBook, és iPod stb... A kor igényeinek tökéletes volt a 3,5". Hozzá teszem egykezes használatra még mindig az, feltéve ha nem nagy valakinek a kézmérete, akkor neki nyilván nem az. Ez is szubjektív.
-
galaxys80
veterán
Kíváncsi leszek a 8-as IOS-ra.
Bár én a 7.1.1.-el is tökéletesen elégedett vagyok.
-
ecology_83
tag
Vagy lehetne mondjuk, hogy ez a "szivarvanyos" skin az 5C-n marad, mig egy komolyabb, nem csilicsálé a tobbin.
-
Entryy
aktív tag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Fóbia??
Erőltettem én bármit is rád?
Annyit szeretnék,hogy a jövőben a felület designja is tükrözze a hardware eleganciáját és nem a színes 5C re gondolokMondjuk a sok millió szerintem igen csak más képet mutatna ha lehetne downgradelni. Mivel nem lehet így semmi alpja a kijelentésednek! Hanyagold is ezt az irányt!
-
helixP
nagyúr
Nem, nem ugyanazt látjuk. Ami miatt nem: azt meg úgy hívják, hogy ízlés, ami mindenkinek saját van.
Szerintem pl. az hányás, hogy valaki természetes felületet (bőr, üveg, fa) utánoz digitálisan. Viszont odavagyok a minimálért, meg a flat-dolgokért.
Szerencsére jól elférünk egymás mellett, ugye?

-
jozso1989
őstag
Megint átrajzolják a szokásos 4-5 ikont és kész?
-
FókuszPók
tag
fél éve vagyok almás, tehát már a 7-esbe csöppentem bele, nem is emlékszem, láttam-e 6-os verzióról képet. Remélem a 8 jobban békességben lesz az Air-rel, mert azon a 7 elég bugos.
-
Azt lehet tudni, hogy főverzió-ugrás mikor lesz esedékes? Vagy még az OS X 10.39-et is meg fogjuk élni?

-
Mondjuk lehetne az OS X is iOS dizájnú, ha jól csinálnák szép lenne.
-
bolvar
senior tag
Lehet én vagyok naiv de a 7-el elég sok gond volt az 7.1.1 is csak úgy élte meg hogy hibajavítások voltak főleg a régi készülékekre erre már itt a 8. Nem lehetne ennél tovább vinni egy os-t mert így igen összetákoltak lesznek érzésem szerint egyre jobban. Persze a 7 jobb a 8 a paraszt szemében de ha lényegi változás nem lesz nálam tök felesleges váltogatják itt a számokat.
-
UFC
aktív tag
Jön a HealthBook. Multitasking-on is változtatnak elvileg,de majd kiderül.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
CharlieDrop
üzenetére
A 7-is jött a 4-re, szóval sanszos, hogy lesz 4S-re, de majd kiderül hamarosan.
-
CharlieDrop
veterán
és ez már nem támogatja a 4S-t?
-
Cyberpunk
félisten
Kíváncsi leszek milyen új dolgok kerülnek bele.

-
Bambalazs
senior tag
Magyar idő szerint este 7-kor kezdődik a Keynote.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Tesla topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de az meg már kereskedelem megint más

A felület meg úgy jó ahogyan van, hála az égnek hogy nem egy ratyi droid felülete van.