Hétfőn debütál az új iOS

A hagyományoknak megfelelően az Apple idén is a nyár legelejére időzíti a WWDC fejlesztői csúcstalálkozóját, mely helyszíne ezúttal is San Francisco lesz. A június 2-ára, vagyis jövő hétfőre időzített rendezvény során a OS X 10.10 mellett a telefonokra és táblagépekre szánt iOS nyolcas főverziója is leleplezésre kerül, mely a következő hetek során fejlesztői béta változatban is elérhető lesz. A várhatóan egészségügyi szolgáltatásokra és sportteljesítményre fókuszáló platform dizájnja kapcsán túl sok változásra nem lehet számítani, valamint a legfőbb újdonságok is várhatóan csak az új iPhone modellek szeptemberi kiadásakor kerülnek bejelentésre.

A WWDC 2014 rendezvény idén az Apple központi weboldalán élőben is követhető lesz, így azok sem maradnak le semmiről, akik nem jutnak ki a Kaliforniába. A The Wall Street Journal értesülései szerint a rendezvény során a Beats felvásárlása, illetve szolgáltatásainak integrálása is leleplezésre kerül, valamint egy átdolgozott Apple TV és néhány új laptop is bemutatásra kerülhet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple kezében a Beats Audio?

    Várhatóan 3,2 milliárd dollárért vásárolja fel a streaming zenei szolgáltatásairól és a prémium fülhallgatóiról ismert kaliforniai vállalatot az Apple.

  • Június 2-án rajtol a WWDC 2014

    Az almás vállalat közzétette fejlesztői konferenciájának pontos dátumát, ami valószínűleg az új iOS és OS X operációs rendszerekről szól majd.

Hirdetés