- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harigata
tag
Úr Isten! Mi jöhet még!
És persze hogy a japánok találták ki. -
csevede
tag
Ezek sem tudnak már mit kitalálni, ha piaci rés keresésről van szó! Szívesen látnám ezt a példányt a will it blend egyik epizódjának főszereplőjeként! Persze csak miután a belsejét átmentettem a netbookomba
-
szab.tam
nagyúr
édesanyám a héten lett 77.
lakást szeretne cserélni. ingatlanos vagyok, de kicsit unom a témát. pont múlkor gondoltam, hogy kap egy pc-t. de egy 50 kilósat, mint ami nekem van, mégsem lehet. akkor kapjon egy notit. ezt a hellókittiset nem biztos, hogy díjazná. nem menne a colonial bútorhoz. meg aztán a lamborghini-s nekem is jobban tetszik.
de ugye még valóban ő sincs 80, igaz. így vagy majd neki kell kicsit hozzáöregednie, és várnia, vagy a notinak...fogunk mi még látni gps-es, integrált tabletes, pónis járókerettel hárompróbázó nyugdíjast...
-
SLYM
veterán
egy bizonyos korosztálya a nőknek (lányoknak) odavan ezekért a cuccokért. ez nem baj. az már más téma, hogy ez a laptop szerintem még nekik se fog tetszeni, szóval szerintem nyugodtan megmutathatod a lányodnak, nem fog tőle elájulni.
meg lehetett volna ezt a szokásos rózsaszín+fehér színűre is csinálni én úgy gondolom
-
Franklin
addikt
Én csak azt nem értem, hogy miért nincs a Hello Kitty macskának szája...
-
sti10p
senior tag
Miért?! Egy "Kól of dutyi" (hív a dutyi"jah, ha lepuffogatsz minden embert aki mozog kisfiam akkor biztos)-s vagy egy "mega kardos vérfarkas decapicitator őrület" kíjbórd meg egér mennyivel más kategória mint ez? Ez csak a másik véglet, és nem hinném hogy rosszabb... Bár a másikat ("azt") még inkább lehetne kritizálni, hogy az mennyire normális.
Mersze itt macho kemények vannak, meg minden elhiszem én, persze...
Te is kemény vagy pistike, igen te, jujj mutasd meg, szólj be légyszi a hugodnak, úgy van most már menőbb vagy?!-Amúgy no offense az egész a részemről, csak hiányzott az ellenpólus...
-
Dyingsoul
veterán
EZek után már várom a rezgő funkcióval ellátott pendrive vagy a rúzs 2in1 pendrive-ot, esetleg a 2.5"-os sminkkészletes 2TB-os külső vinyót...
-
Lack999
tag
Ahogy Hofi mondaná: "Azt a népművelt anyját, hogy lett volna akadály a HÉV előtt."
-
ErosenZold
senior tag
MUST HAVE!
Utazok Japánka, kinek hozzak?
-
Gabor343
tag
Ez mi má!!! Piros színű a laptop, nem rózsaszín, meg csak egy hello kitty figura van rajta, pffúj nem kell!
Majd ha megcsinálják rózsaszínre még több hello kitty figurával, na akkor majd rendelek belőle vagy 5öt, hogy legyen az egész családnak. -
Dr. Akula
félisten
Ezért még pénzt is kérnek?
-
orbano
félisten
De miert ilyen ronda piros?
-
MZperX75
addikt
Most őszintén,ha kapnál egy ilyet,mennyi ideig tartana levakarni azt a "szart" rólla?
1perc?
2? -
törölt tag
kiégett az agyam.
-
moha21
veterán
Karácsonyra tökéletes.
-
Mr.Csizmás
titán
-
wolfman
veterán
Japánban mindenki 10 éves kislány, vagy az akar lenni!
-
kpal
nagyúr
ilyet akaroook !
-
GribMate
aktív tag
Szerintem legyen férfias edition is
-
Társaságban nem venném elő az biztos.
-
ZoZoˇˇ
aktív tag
Ej-ha Lányom hogy örülne eme Kittibooknak
-
waithEard
őstag
Szerintem széééééép!
-
proci985
MODERÁTOR
ka-wa-ii!
egyébként szerintem aranyos, a váza meg szerintem kifejezetten jól néz ki szálcsiszolt piros aluval. szal ha hipster csaj lennék, mindenképpen instant get lenne.
-
-
lapa
veterán
szerintem műbalhét csináltok, a kategóriában abszolút visszafogott és objektíve ízléses darab. ez a piros komolyabbá teszi, teljesen korrekt. ha bugyiszín lenne akkor megérteném a hőzöngést, de ez kultúrált.
-
szab.tam
nagyúr
nekem rögtön a hadházy-ék "fényre sötétedő kislány" sorozata jutott eszembe. majd jön még pónis tabelt, rókás pendrive...
-
Füge007
senior tag
Nekem kell egy ilyen, látom a tágra nyíló szemeket mikor egy megbeszélésen előkapom
-
Killer01
őstag
Hát gyerekek, ettől még az Asszony is sokkot kapott, akkor képzeljétek el az én lelkivilágomat....
-
echterion
nagyúr
Ez annyira csúnya, hogy már már kell egy ilyen.
Viszont megnézném azért, hogy fél év múlva hány kristály maradna rajta a gépen. -
törölt tag
hírben benne van hogy: SP!!(1) Win 7 op rendszerrel kapjuk
-
WayneGace
őstag
Nem tudom mi bajotok van vele. Japán középiskolás lányok amúgy is szeretnek mindenféle matricát ragasztani telefonra, laptopra, aranyos dolgokat akasztanak rá. Ezt az igényt is ki kell elégíteni. Szerintem jó üzleti döntés, akinek meg nem tetszik, nyilván nem veszi meg.
-
M3Ny3'T
senior tag
A cuki cicis cuki libáknak a cuki tatyójában remekül elfér ez a cuki noti a cuki mobcsi és a cuki kutyi (általába csivava) mellé. Édes Istenem...és erre tényleg igény van!
(#26) vanhalen: Na most a szívembe tapostál: Lamborghini és a Hello Kitty...de poénnak nagyon ott van!
-
-
04ahgy
nagyúr
A cikk kissé erősre sikerült. Ez egy hír, aminek a tájékoztatás lenne a lényege, a szerző véleménye azonban átitaja. Egy-egy utalás még csak rendjén lenne, de itt szó szerint csak fikázás van.
Piacgazdaságot élünk kérem szépen, ha ilyenre van a fiatal hölgyek részéről igény, hát ilyet fognak gyártani.
HGyu
-
Alchemist
addikt
Örülhetnek a japán fetisiszták.... nem is értem, miért nem Atommal és jó drágán kinálják, úgy is vennék, mint a cukrot...
-
vanhalen
senior tag
Azon gondolkodám..
..gémerbe' kéne ilyen gyöngyszem
-
Dr. Romano
veterán
Uh... nem látok...
-
carrot
tag
lekaparod egy tíz forintossal azt a kristályocsmányságot a fedlapról, oszt már nem annyira gáz.
-
Black Dragon
addikt
Erre vártam születésem óta.
-
banhammer
veterán
Swarovski kristály = kristályüveg
-
vanhalen
senior tag
Hová lesz így ez a világ...
(
)
-
mghltm
addikt
10-bol 9 lanynak/nonek elsodleges szempont a szin/forma/minta, a tobbihez amugy sem konyitanak
-
Petyyyyy
addikt
Created by Sírsz művek
-
Srodney
senior tag
ez de beteg
-
ViZion
félisten
Éreztem a hiányát... Esetleg lehetne még Stylist-lila (sárga-zöld-kék kockás sállal, nemez szütyő táskában), Barbie, vagy pónihercegnő laptop is...
csak hogy a kedves vevők megtalálják mire vágynak. -
Youri
veterán
Ez durva... ez most pofán b*szott így vacsora mellett
-
callmeakos
veterán
Ez a fekete péntek ez most egy sötét nap lett ezáltal
Hello Kitty laptop aaarrrrrgggghhhhhhh
Azt kéne ezzel csinálni mint a középkorban ha valakit megfenyegettek boszorkánysággal! -
Gude
senior tag
CSak a lányom meg ne lássa
-
Roxbury
őstag
Igazi VÉRKRISZTIKNEK való.
-
opeter87
senior tag
hát most erre mit lehet írni...
Mondjuk megveszik a szülők a tiniknek abban biztos vagyok, de ha nem 900 dollár lenne, hanem 1500 akkor is megvennék
-
hemaka
nagyúr
-
Boxi88
őstag
Akár milyen erős is lehet a hardver... ezzel nem mutatkoznék!
-
peterm711
aktív tag
uhh.... há izé....
-
havast
aktív tag
MUST HAVE! Azonnal rendelek vagy 5öt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest