- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snook3r
csendes tag
Nemtudom hogy jó helyen teszem-e fel a kérdésemet csak sajnos tanácstalan vagyok. nekem az lenne a gondom hogy van 1 asus m3a alaplapom 1 amd 64 x2 6400+ (3.2GHZ) 2 gb Geil ultra és 1 ati hd 5750 (gigabyte) és ha 3d-s alkalmazást futtatok dx 9 alatt semmi gond de viszont ha 10 vagy 11 alatt akkor kifagy asztalra vagy befagy a gép
pár másodperc után mi lehet a gond? win7 32 bit a játékok ami alatt kifagyott Resident Evil 5 dx10 Dirt 2 dx11 far cry 2 dx 10 dx9 alatt az összes megy..............stb
Ilyet is kiírt hogy "dxgi error devici is removed" ez pl. nemtom micsoda a nevéből itélve dx gond azóta letöröltem újra raktam az összes illesztő programot. várom a válaszokat.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest