Új hozzászólás Aktív témák
-
Próbáld ki a PowerDVD-s módszert, ami itt van. Ha lemezzel megy, akkor maga a kiküldés működik, de mellette nézd át ezt is, hátha rálelsz a megoldásra. Sajnos még mindig nem teljesen evidens a működése.
-
Nem, elvileg sem a 64 bit, sem a régi VGA driver nem kellene, hogy problémát okozzon.
Sajnos előfordul, hogy esetleges a működése a bitstreaming-nek. Neked is csak azt tudom javasolni, hogy legújabb MPC-HC a nem rég megadott linkről vagy TMT3. Életképesebb megoldás nem nagyon jut eszembe. -
Az MPC HC innen a legfrissebb: LINK?
Konkrétan ez szoftveres dolognak tűnik. Olyat már hallottam, hogy akadozott a lejátszás HDMI+HD audio sáv kombinációval, de csak kérdésfelvetésben, válaszban sajnos nem...
A VGA terhelését tudod közben monitorozni? (MSI Afterburnerrel mondjuk)
-
válasz
7Heads Drago #91 üzenetére
Szia!
Ha mindet felteszel, akkor alapból át kellene mennie a hangnak HDMI-n keresztül. A felbontás abban az esetben ugyanaz lesz, ha klón módot használsz, de ez érthető is. Ilyenkor a kisebb felbontás lesz érvényben. Használd úgy, mint második monitort és akkor nem lesz gond az aránnyal, felbontással.
Én HD filmezésre alapvetően Win7-et javaslok. Elég sok minden változott 2000 óta.
MPC-HC-t innen lehet mindig frisset leszedni. (néha előfordul 1-1 verzióval, hogy nem tökéletes, de ez ritka).
-
A sávszélességre van már megoldás. Nem emlékszem, már a termék nevére, de azt hiszem, a Cisco dobott piacra valami új szettet, ami stabilan tudja tartani a megfelelő sávszélességet, viszonylag sok zavar ellenére is (PH-n is írtak róla). Mondom, láttam demózni ilyesmit, bár ott a távolság nem volt túl nagy. Igaz, ha van a nappaliban egy tv, egy hangfalrendszer erősítővel és ott a kis nettop vagy akármi, ami a filmet szolgáltatja, akkor nem is annyira lényeges a rálátás. Nyilván ritkább eset az, hogy a légós pincéből sugároznak a harmadikra.
Számomra a legnagyobb kérdés az, hogy a PAP-pal védett hangsávokkal mi lesz? Az Intel megkötései szerint fiziakailag zárt csatornán kellene továbbítani.
-
-
Nem olyan rossz az, ha 1 kábelen megy minden. a HDMI azért nem volt hülye találmány. Jobb lenne, ha egy csomó kábelt kellene a nappaliban húzgálni?
Mellesleg már jönnek a wi-fi-s cuccok (voltam egy Samsung bemutatón, ahol a tv és az erősítő is vezeték nélküli volt és babán szólt a DTS
), csak ott nem tudom, hogy oldják meg a hardveres védelmet a hangsávoknak
-
Ezek szerint az ffdshow nélkül csak a tömörített hangok "magját" vitte át. Sajnos a problémának egyelőre számtalan oka lehet. Első és legfontosabb, hogy az ATI driver sem tökéletes még és a codec-ek sem, amiket felkészítettek erre az átvitelre. Mivel az egyik megy, ezért biztos, hogy szoftveres lesz a gon. szerintem várd meg a 10.1 catalyst-et, hátha az segít és közben figyeld az ffdshow és a lejátszó honlapját is, nem jön-e ki új patch. Ennél okosabbat most nem tudok mondani, sajnos, neten se találtam hasznos információt.
-
"Volt a kezedben kartya?"
Á, csak összeszedtem az infókat, ami a témában jelenleg fellelhető.
"XP alatt azert van HDMI driver?"
Ha van is, ez a dolog nem fog menni vele, True-HD és hasonló nem fog kimenni.
"Ugye mar nem a Realtek szallitja a hagchipet? Ha jol gondolom a driver is az ATI-tol jon?"
De, ha jól tudom, Realtek van rajta. A driver terén ATI driver kell hozzá.
"Hallottal mar inkompatibilitast valamilyen eszkozzel vagy vegre 100%-os az ATI HDMI?"
Nem hallottam eddig olyanról, hogy bizonyos eszközökkel ne állt volna szóba. A gond inkább az, hogy a PC-n belül nincs még meg a teljes hardver-szoftver összhang.
peron:
De az egy médialejátszó, nem PC. -
Üdv mindenkinek!
A hóhehelyzet miatt kicsit lassan kerültem gép elé, de látom, a legfontosabb kérdéseket már meg is válaszolták. Köszi
Örülök, ha tetszett a cikk, remélem, hasznos is.
Victorio:
Sajnos a 4000 sorozat tagjaival nem fog így menni a dolog.arty:
Én egy 5670-re vagy 5650-re várok nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged