- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
válasz
Dictator^ #118 üzenetére
Óóó, mikor olvastam, h simán megy!
De ezek serint ha cserélem a kártyámat, akkor fog simán menni! Ugye? Van az 5000nél újabb kártya amúgy? Úgy értem attól felfelé má mind tudni fogja?
Tud minden ilyesmit az erőlködő: Stereo, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pro Logic II, Dolby TrueHD, DTS 5.1, DTS HD, DTS HD Master, meg még mittomén mit.
-
zezoka
őstag
Sziasztok!
Él még ez a topik? Van nekem egy ATI HD 4870 videókártyám, amit több heti nehézségek árán annak idején rávettem, hogy küldjön hangot is a hifi felé, ne csak videót, így egy HDMI-n megy minden. Az erősítő egy Onkyo TX-SR308 (házilag tervezett és számolt hangfalakkal). Egyik bemenet HD settopbox, másik meg a szg. hdábel (3. meg üres).
Pár napja elkezdett foglalkoztatni, a DTS HD MA, és True Hd, hogy még sose világított rajta az a piktogramm. DTS HD teszt filmek csak DTSben mentek. Utánnanéztem, hogy a videókártyám dts , és DD -nál megáll. Gondoltam akkor kábel az spdifre, és majd azon. Na kiderült, h az még "butább"... Ezért most érdeklődök, melyik kártyára érdemes lecserélni, hogy menjen rendesen (játszani ritkán játszok, de azért fussanak azok is). Azért nem akarok túl sokat se ráfizetni a kártya beszámításba, szóval nem a full kategória kell!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Medence topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- nVidia tulajok OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged