Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Nem védtem meg az Apple becsületét, ha valami rossz, akkor én azt belátom, én a személyes véleményemet, illetve a tapasztalatomat írtam le, magyarul amire én használom a Siri-t, azt tökéletesen tudja, ráadásul különféle területeken ugye és az én személyes véleményem az, hogy azoknál többet, mint amit felsoroltam az ominózus hsz-ben egy személyi asszisztensnek nem kell tudnia többet, mert nincs értelme másra használni. Ez lehet szűklátókörűség, vagy nem gondoltam bele valamibe, ezért is tettem fel egy kérdést még az első hsz-ben: Mit kéne még tudnia? Ez egy tényleges kérdés volt, mert érdekel, hogy mi az amit nem tud és a többi felhasználó pedig igényelné. Te is leírtad, hogy szerinted erre nem elég a Siri tudása. Neked is felteszem a kérdést, hogy mi az ami hiányzik, szerinted mitől lehetne jobb, mitől lenne alkalmasabb?
Én védeni nem fogok senkit, engem a hitviták, hogy mi a jobb az Android vs iOS/Bixby vs Siri ...stb, már rég nem foglalkoztat, és nem is fogok olyan hsz-ekre reagálni, amik ezt boncolgatják, csak ha tényleges vita van, magyarán pro és kontra mindkét oldalról. Ez pedig a fórumon nagyon ritka. Egyedül az érdekel, hogy én egy adott dologról mit gondolok, amit le is írok, legyen az pozitív vagy negatív, független attól, hogy egy olyan cégről van szó, akivel szimpatizálok, vagy éppenséggel pont az ellentettje. Ha erre van befogadó, akkor vagy egyetértünk, vagy pedig vitázunk egy jót, de kizárólag akkor ha nem egy fanatikusról van szó, mert akkor az egész értelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 3D nyomtatás
- CPU léghűtés kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
- Eladó Fossil Gen 6 Hybrid
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest