- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
+1
Ugyanonnan egy az egészet megcáfoló hír: Huawei P9 might not get Android 8.0 Oreo update -
.LnB
titán
Nekem P9 Plus-om van. És ha az újkori árát nézzük ennek a telefonnak, akkor nevetséges még az is, hogy ez nem kap egyértelműen frissítést.
Viszont! Én kikapcsoltam a rendszer update-t a telómon, ez lehet hülyeség, még magam sem tudom, hogy jó döntés e? De a környezetemben sorra döglenek be év után a telefonok, mindenféle márka. Az enyém meg most jó, semmi baja nem volt sose. Még az aksi is annyit bír mint régen (figyelek a töltésekre). Szóval én úgy vagyok vele, hogy ne változzon semmi, próbálok biztosra menni. Szeretem ezt a telót, azt se tudom mire váltanék, de minden notch-os kb, attól meg hányok. Talán majd Mate 20?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest