- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Hát, nekem ha van is ilyen, még sosem tűnt fel.
És nem a fülemmel van a baj, csak az ingerküszöböm magasabb ezekszerint (vagy megszoktam, a laptopom napi 13 16 órát megy)
Amúgy a most használt R400-asom az hűtés szempontjából talán a legjobb gép ami valaha nálam járt. Hihetetlen, mennyire nem lehet megizzasztani, nyaralni voltam, és játszottam vele, ölben, meztelen combbal persze nem próbáltam a, de nadrágon keresztül még elviselhető volt az alsó melegedés is, a billentyűzet és a burkolat felső része pedig sosem melegedett fel.
Sajnálom, hogy elcseszték az R szériát, gyakorlatilag az R400-as a UltraBayt akksit és a + 2 év garit ( no meg az ára
) leszámítva egy az egyben T400-as. És most már az olcsóbb változatokban csak az Edge van. Az nem az én világom. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

És nem a fülemmel van a baj, csak az ingerküszöböm magasabb ezekszerint (vagy megszoktam, a laptopom napi 13 16 órát megy)