Új hozzászólás Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
Most visszaolvasva látom ott a fressentős alatt lemaradt a savage után a 4! Ajaj! Elnézésért esedezem!
Egyébként az Phirax Eldoret címszó alatt futott. Kb. olyan kapcsolómiegymások voltak hozzá, mint egy CCC-n. Nincs ezen a néven 2000-es, viszont XP változatot találtam! Hurrá!Viszont azt az oldalt sehogy sem talákom, pedig emlékszem volt ott valami spékelt találom pedig remélnék tőlük egy normális AGP-s Raedon drájvert, mert hát az az igazi mazó!/no arról olvasnék egy normális mindentudó cikket, hogy hogy lehet azt normálisan belőni, mert már sok minden üdvőzítő tuti tippet kipróbáltam, túl vagyok a 10. rendszerinstalon, de még mindig x@r, és a 3dmark 2001-t is csak egyszer sikerült végigfuttatni. Sajnos nem tudom merre vannak, mert utoljára a TEAC CD írómhoz töltöttem tőlük egy x@runk a másolásvédelemre BIOS-t. Azóta bizony sok anyázás lement már a prohardveren.
Azt tudom hogy volt náluk valami hasonló 2 pipe-os drájverük a 2000-eshez, amiről mindenki olyan Heinekken-gardrobosan nyilatkozott/kitalálhatod: az S4 fórumukon sem volt rosszabb a hangulat/. Nem tudom a direkt nevét, hogy rákeressek. Szerintem Andrew-hoz hasonló fanatikusokat kellene végigkérdezgetni, mert az azért nem valószínű, hogy egytől-egyig mazóból nyüstölték volna olyan sokan még a Gf3-as korszakban is azokat a zsugákat. És az roppant valószínű, hogy a végleg lehülyített gyárinál(az S3TC-vel való összeveszés miatt teljesen letiltották a hardveres T&L-t) vastagon jobbakat tudnának ajánlani...
Egyébként a geforce-okhoz is volt tuningdrájverük. Az erősebb verzió úgy kezdődött, hogy cseréld le ezt a kondit egy ilyenre...
ui. A butterfly S4 milyen volt? Mert én emlékszem jó néhány fixbios és egyéb kóklerséggel gyártott förmedvényre, de azoknak sem volt olyan vészes a képminősége...
-
Nowhereman
őstag
Pedig van benne valami. Egy orosz honlapról eltöltöttem egy olyan biosfressentős drájvert, amely felszabadította a letiltott dolgokat a 7500-ason, és lefutatott - méghozzá pöpec tempóban - olyan teszteket, amelyeket korábban skippelt a 3d mark2001-ben. Sajnos nem tudom likelni a lapot, mert megszünt. Onnan anno egy olyan biosfressentős Savage drájvert is sikerült letöltenem, amely teljesen eltüntetett minden képi hibát, instabilitást, és csak hab volt a tortán a 80%-os teljesítménybónusz... ez körülbelül mindent elmond az S3 gyári drájvereiről...
A képminőséggel nincs teljesen igazad - csak részben függ a nyák minőségétől - a S3 savage4-et is barkácsolták minden dzsunkán, mégse volt köztük olyan okádék képminőségű, mint az elittebb Gef256-osok voltak. Amikor főleg a 2-es szériánál a kettő találkozott, helyből rittyentettek olyan grafikus megjelenítőnek nem nevezhető holmikat. amellyel még 640x480-ban sem lehetett az ikonok alatti szöveget kisilabizálni. Sőt, valszeg még az alaplap is bele tud kavarni, mert nekem volt egy olyan ECS SIS745-öm, amely még azzal a Built by ATI 7500-sal is homályos képet produkált...
-
nyunyu
félisten
Alkalmazása valahol a TNT2 idején indult a Single Data Rate SGRAM-mal, és a GF2 GTS után halt ki a DDR SGRAM-mal.
Szerintem korabban indult, asszem a 97-es Matrox Mystique-emen is mar az volt, de a 98-as G200-on biztosan SG volt.
TNT2 csak 99 tavasszal jott ki.[szerk:]96-ban dobtak piacra a Mystique-t, es SG van rajta.
-
törölt tag
-
törölt tag
SGRAM már kicsit régebben is volt, az Asus V3400TNT-nek is volt SGRAM-os verziója. Már a PCB-je is más volt, mint az SDRAM-osnak, a memóriachipek máshogy voltak elrendezve rajta. SDRAM-os illetve SGRAM-os. Ez meg a 8MiB SGRAM-os.
Egyébként az Asus V3400 TNT képminősége 2D-ben egy rakás fos mondjuk egy totál noname (Sector) VirgeDX-szel összehasonlítva... Olyan szinten életlen, hogy arra már nem tudok jó szót. A VirgeDX szinte tűéles képet rajzolt.
-
zeg
őstag
''Persze tény, hogy az ellenőrzött körülmények között készült BBA ATI és az eredeti Matrox (márpedig mind eredeti) kártyák képminősége a legmárkásabb Nvidia kártyák szintjén vagy fokokkal magasabban mozgott. De hát ennek is megvolt az oka.''
Akkor mégis csak mosott volt az Ati és Matrox kártyákhoz képest? -
Neovenator
senior tag
Szíves örömest! Valahol a Viper II-m dobozában még ott figyel egy kiírt CD a normális driverekkel, majd előkotrom valahonnan. Annyira emlékszem, hogy alapvetően Diamond driverek voltak, némi metszegetéssel, keresztbeoltással, dugványozással és ritkítással...hál istennek már akkor is voltak tehetséges driver-kertészek.
Ja és egy kérdés, látva, hogy van Inno3D-s verziód is: A cég kivonulásakor a raktárakban ragadt készletből származó, kvázi noname verzióból is rendelkezel példánnyal? -
zeg
őstag
Már azt hittem a játékkal van gond, nem igazán játszottam júzer interfésszel, max ha 1X elindítottam hogy beállítsam a MeTaL-t. Mire meg tudtam venni az S3 kártyát már duron 600-zal toltam a játékot, annak meg nem okozott gondott kipréselni magából elegendő fps-t a savage2000-rel karöltve.
-
devast
addikt
Csak azért írtam, mert még nem hallottam ezt a megnevezést, és wikipedia sem említi.
Riva128 meg geforce256 tuti volt mert arra emlékszem, atitól ilyesmire nem emlékszem. Az lehet, hogy a belső felépítése annak is 256 bit-es, de a megnevezésében nem hinném, hogy használták volna.
Mellesleg amit linkeltél azok ilyen megjelenés előtti infómorzsák / preview-ok voltak, szerintem a végső terméknél már elhagyták a 256-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest