Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
~200ppi felett szerintem sincs már túl sok értelme a nagyobb felbontásnak (ami majdnem pont a 200% scale a hagyományos 96dpi-nek). Viszont brutálisan szép és jól néz ki, így szerintem abszolút van értelme.
(jelen pillanatban 267ppi-ről gépelek és imádom, hogy nem látom a pixeleket, vitatható, de nekem sokkal kevésbé bántja a szememet.)
A régi alkalmazásokat is ismerem, nem kell túl messzire menni, a NAV-ányk is ilyen rettenetes módon működik, ami a halálba kerget. (szerencsére nem kell sokat használnom). Részmegoldás lejjebb venni a kijelző felbontását, mert úgy meg minden homályos lesz, de legalább a méret rendbejön. (vagy beépített kijelzőnagyító alkalmazás)
Szerintem nem érdemes arra alapozni, hogy az így megírt alkalmazásoknak kedvezzünk, mert annál tovább maradhatnak ezek a programok a jelenlegi állapotukban "hiszen hiába rossz neked, de céges környezetben meg tök jól megy".Beltéren is bőven elfér 300 nit felett, pláne ha van olyan szerencsés valaki, hogy még ABLAK is van abban a szobában, ahol dolgozik, sőt, adott esetben még a nap is odasüt

De erről még le lehet mondani, meg ugye a színhelyesség is nagyon kevés embernek szükséglet, így az sem gond, ha az nincs meg. Nálam a HD felbontás az a szűrő, ami az elfogadhatatlan kategória (szerk: egyébként nekem még jó a szemem, ez sokat számíthat ebben a témában)
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Mikrotik routerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xboxhoz dizájnolt, ultrarövid vetítőtávú lézerprojektor a Hisense-től
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest