- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
Kezdetnek egész jó.
De viszont ha levinném a sarki CBA-ba és a lista alapján nyomnák egy Entert hogy vigyen a termékhez, nem tudom mit csinálna, hová indulna.
Ezt a képességet amúgy mi alapján teszi, teszi majd. -
Watchdog
aktív tag
A táskahordozóból remek politikust lehetne kifejleszteni...
-
Repterekre csomagokat pakolni egy robot jobb lehetne az embernél: nem tűnnének el a cuccok "megmagyarázhatatlanul".
-
Lacc
aktív tag
Én örülnék neki, a hordár és a bevásárlás segítő is jó lenne.
Személy szerint nekem hasznos is lenne, ha épp boltban vagyok gabor7th és hagel ellentétben én úgy gondolom ezek a robotok még jobbak is, amíg nem programozzák beléjük a folytonos pletykálást a másik eladóval, mobil nyomkodást, eltűnök a boltból, kikerülöm a kérdezni kívánó vendéget...
Szerintem robot azokat tudja kerülni akik csak "lógnak" a munkahelyen. -
Bizonyos feladatokat egy autista alkalmazott is el tud végezni. Ez így nem nagy haszon.
Pont hogy társadalmilag ellentmondás.
Még jó, hogy az elterjedése sehol sincs. -
gabor7th
addikt
Az még oké, hogy megoldják az alapfeladatot, de az alkalmazottaknak sokszor kell nem teljesen a profilba illő dolgot megoldani. Vagy akár csak egy kis plusz kérést se tudna teljesíteni. Ahhoz, hogy kiváltsák teljesen az embereket hatalmas növekedés kell az intelligenciában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest