Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- iPhone topik
- Poco F7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
Kezdetnek egész jó.
De viszont ha levinném a sarki CBA-ba és a lista alapján nyomnák egy Entert hogy vigyen a termékhez, nem tudom mit csinálna, hová indulna.
Ezt a képességet amúgy mi alapján teszi, teszi majd. -
Watchdog
aktív tag
A táskahordozóból remek politikust lehetne kifejleszteni...
-
Repterekre csomagokat pakolni egy robot jobb lehetne az embernél: nem tűnnének el a cuccok "megmagyarázhatatlanul".
-
Lacc
aktív tag
Én örülnék neki, a hordár és a bevásárlás segítő is jó lenne.
Személy szerint nekem hasznos is lenne, ha épp boltban vagyok gabor7th és hagel ellentétben én úgy gondolom ezek a robotok még jobbak is, amíg nem programozzák beléjük a folytonos pletykálást a másik eladóval, mobil nyomkodást, eltűnök a boltból, kikerülöm a kérdezni kívánó vendéget...
Szerintem robot azokat tudja kerülni akik csak "lógnak" a munkahelyen. -
Bizonyos feladatokat egy autista alkalmazott is el tud végezni. Ez így nem nagy haszon.
Pont hogy társadalmilag ellentmondás.
Még jó, hogy az elterjedése sehol sincs. -
gabor7th
addikt
Az még oké, hogy megoldják az alapfeladatot, de az alkalmazottaknak sokszor kell nem teljesen a profilba illő dolgot megoldani. Vagy akár csak egy kis plusz kérést se tudna teljesíteni. Ahhoz, hogy kiváltsák teljesen az embereket hatalmas növekedés kell az intelligenciában.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bundle topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Synology NAS
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest