- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tombar
senior tag
válasz
#19617792 #25 üzenetére
most mondanám h csökken a csíkszél és majd megéri lefedni a 6670 kateget (persze az alacsonyabb csíkszélesség miatt nagyobb teljesítményt adnának le elméletileg
, tehát nem a 6670 tudására célzok, hanem az adott teljesítmény osztályra), de amit Abu írt az eléggé átformálja az elképzelésem.
Abu: anno egyszer erre már rákérdeztem, de akkor a maxwell lényegében cpu+gpu lesz? szóval kell hozzá lap meg miegymás? sajna sötét homály nekem ez a rész. én megálltam a kp-i egységnél tudásügyileg
-
Jack@l
veterán
válasz
#19617792 #14 üzenetére
Ugyanugy lehet konzolra fejleszteni pl. xboxnál mint pc-hez. Viszont sokkal jobban kell figyelni a konzol szutyok erőforrásaira, ezért épp attól lesz ott nehezebb egy jól futó játékot írni. A diszkrét vga-k kiszorulását meg nemtom ki kezdte el terjeszteni(szvsz hülyeség), de kb akkora lehet a piaca mint az eddigi integrált csodáknak.
A 10e-es kategóriába lehet ez a tendencia, de rendes vga-t nem fog kiszorítani az elkövetkezendő sok évben.
Ezért is nem értem mért kell emlegetni az ilyet egy csúcskategóriás vga-król is szóló hírekben... -
És miért van eszük hogy arra fejlesztenek? Ha arra jönnek ki a játékok, akkor a 90%-a nem lesz pc-n, mert így úgy a warez, pedig a konzolokon jelenik meg legelőbb a warez, mint pc-n. (persze a pc lesz hibáztatva a warez miatt) És pc-n szebb a grafika, mint konzolon. Szóval én ezt nem értem, miért arra fejlesztenek. Jön majd úgy is a nextgen konzol, majd megint 6 év nyugi lesz. 6 évet meg egy vga sem bír ki, ha játszani akarsz full hd-be. (ha kis is bír, a drivereket nem fogják fejleszteni + erősebb lesz majd a hardver, ergó cserélned kell, az meg új vga) Szóval azért a pc-t még nem kellene temetniük. Van még benne lóvé, a pc-ben. Nekem olyan macska és a farka effektus, körbe-körbe mindig. De lehet én látom rosszul a helyzetet. Vagy hülyeséget mondok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Asztalos klub
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- DUNE médialejátszók topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest