Új hozzászólás Aktív témák
-
tombar
senior tag
igen, szerintem is leginkább egy domináns architektúra lesz. bőven megérné fizetni a fejlesztőket vmelyik cégnek, főleg ha így monopol, helyzetbe kerülhetne, de akkor meg agresszív terjeszkedés miatt a hatóság beleszólhatnak.
ha jól értem a legegyszerűbb és leginkább lényegre törőbb az FSA lenne. gondolom se a kékek, se a zöldek nem támogatják a megoldást. szóval a szabadúszók melegágya is lehet.
amúgy azt hittem h a larrabee vakvágány volt az intelnek. -
tombar
senior tag
válasz
fatallerror #37 üzenetére
majd még eldől h mi lesz, meg majd úgyis meglátjuk
-
tombar
senior tag
válasz
fatallerror #35 üzenetére
majd meglássuk mit alkotnak a heterogén érában. remélem nagyot, de attól szerintem nem kell félni h a 6850 akkor viszonyítási alap lesz.
-
tombar
senior tag
válasz
fatallerror #33 üzenetére
~ ati 5550
-
tombar
senior tag
lényegében akkor minden programból egy variánst külön-külön az adott rendszerhez kell írni? ebből profitálnak majd a program írók? teszem azt egyszerűbb lesz majd írni rájuk játékot vagy ez a változás leginkább a cégek profitorientáltságaiból fakad és egy adott progi csak egy adott rendszeren fog menni rendesen? írtad h valszeg így fog lenni, de lehet reménykedni abban h lesznek mind a 3 rendszerre tökéletes megoldás, vagy kb. hiú ábránd az egész?
gondolom úgy csinálják meg a dolgokat h még véletlenül se lehessen megtaláni az arany középutat.
amúgy az intel hogyan oldja meg a dolgot játékos szemszögből.? itt gondolok arra h az nV is kivonul 2014ben a dGPU-k piacáról a maxwellel, az amd is az FSA-t támogatja (gondolom ez is hardveres), a kékeknek lesz vmilyen terméke, ami a x86-ból közelíti meg a megjelenítés? egyáltalán lehet ilyet? -
tombar
senior tag
naja látom alaplap is kell: "A cég a HPC-s szerverek piaca mellett PC-s platformot szeretne kínálni, ami lényegében egy alaplap lesz.".
"A Maxwell architektúrára esetében is változott az ütemterv, ugyanis a 2013-ra tervezett debütálásból 2014-ben történhet meg leghamarabb.". 2 évig akarják húzni a kepler élethosszát? -
tombar
senior tag
válasz
#19617792 #25 üzenetére
most mondanám h csökken a csíkszél és majd megéri lefedni a 6670 kateget (persze az alacsonyabb csíkszélesség miatt nagyobb teljesítményt adnának le elméletileg
, tehát nem a 6670 tudására célzok, hanem az adott teljesítmény osztályra), de amit Abu írt az eléggé átformálja az elképzelésem.
Abu: anno egyszer erre már rákérdeztem, de akkor a maxwell lényegében cpu+gpu lesz? szóval kell hozzá lap meg miegymás? sajna sötét homály nekem ez a rész. én megálltam a kp-i egységnél tudásügyileg
-
tombar
senior tag
szerintem max. csak lowend kártyák gyártása fejeződik be, bár ha nagy a selejt hányad, talán még megtartják őket nyomott áron.
anno az apu-s tesztnél szépen kijött h meg a 6670, 5670 kategóriájú kártyáknak is van értelmük és célközönségük. szerintem jó ez a fajta integritás, de én úgy látom h a gyártók is figyelnek arra, h az integritás mellett a diszkrét cuccok se haljanak ki. szerintem a dvga-k egyhamar nem fognak a hang- és hálókártyák sorsára jutni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Sapphire R7 250 1GB
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest