- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
tombar
senior tag
persze vegyünk amd-t, mert amd mindenre jó, mert amd kell a népnek. gondolom érzed az erőteljes iróniát vmint a párhuzamot.
időtállóság alatt nagy átlagban azt szokták érteni h megveszik az adott hardvert, ami pár évig jó lesz és számolnak a mindenkori kompromisszummal. ja de tényleg, a zintel 2 év múlva már egy fabatkát sem fog érni...
"AMD-n játszhatatlan az Intelen meg játszható" mond már légyszíves meg nekem h ezt hol említettem? ennyire benned van a zabszem, h kapásból továbbfűzöd? pff... gondolom arra nem gondoltál h bizonyos honlapok nem ugyanazzal a hardver környezettel mérnek, nem ugyanazt az utat járják be bizonyos játékoknál stb. egyes honlapokon meg egy athlon vagy egy 655 kihajtja a 7970t is.
a házra meg csak annyi h kellő kreativitással meg persze szerszámmal nem kevés akadályt le lehet győzni. na persze ha vki szét akarja "gyilkolni" a cuccait és nincs kedve építő kockázni annak bőven ajánlott. am nem kevés régebbi szerverház van eladó aprón potom pénzért, egy adag csiszolópapír a finom fajtából, néhány doboz festék, pár óra öröm munka és kész is.
csak azt nem tudom h említed a 3dmark epéniszt meg a haveroknak menőzést, akkor minek kell "szétcibálni" mindkét vgat, minek 50k-a ház? vagy csak nekem kicsiny az igényem fene tudja.
"átlagos felhasználóra gondoltam". net, zene, film minimális játék. ehhez egy brazos is elég lenne. ahogy az igények már megváltoznak, nem átlag userről van szó.
am én i3 alá 6870t simán raknék. -
-
schwartz
addikt
Nem is az atlag hanem a minimum FPS miatt jatszhatatlan. De ha ennyire vagy kepes, legkozelebb ne velem allj le vitazni. A szemelyeskedes is mellozheto, mert nem ettunk egy tanyerbol...
(#101) antikomcsi
Nem hiszem el, hogy Te is csak a GTX580 TRI SLI-t latod magad elott... A lenyeg az, hogy nincs VGA limit es megis gyatra a jatekelmeny. -
schwartz
addikt
nincs érezhető különbség játékokhoz képest!
Nincs? Ember, fogd mar fel. hogy igy pont azokkal toltok ki akik nagyon meg kell gondoljak mire koltik a penzt. Nem a BF3 az etalon. Az altalam linkelt tesztekbol az Arma2, CIV5, Metro2033, Dragon Age2, SC2 mind lehet kedvelt jatek es nagyon az arcodra fagyhat a mosoly egy rosszul osszerakott "gamer" konfiggal... En pl Stracraft2-vel nem tudok multizni ha rengeteg egyseg van a kepernyon. (i3-550)
Vagy ujabban az lett a cel, hogy dilettans modon megvezessetek a hozza nem ertoket? -
tombar
senior tag
azért nem ennyire egyszerű a dolog, h teljesen felesleges. mint te is írtad, a kereted határozta meg, h mit veszel. mivel csak "később" lesz eyeinfinityd, ebből adódóan jelen pillanatban teljesen felesleges volt a vétel. "...nincs érezhető különbség játékokhoz képest" attól függ kinek a grafikonjait nézed.
érdekességként, sokaknak fontos az időtállóság is, esetleg néha egy-két komolyabb számítási igényű programot is futtatnak vagy egész egyszerűen azért a pénzért nekik megéri az a plusz. egyébként ez tipikusan olyan, mint egy 50 ezres gépház. nincs effektív szüksége rá az embernek, mégis megveszi. nekem pl. sokkal élvezetesebb egy régi kasztnit szétkapni, kiügyeskedni a megfelelő légáramot, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest