Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz PHM #22 üzenetére

De ezek a címek nem mobil játékok pont erről beszélek. Ez csak egy opció. Vulkan ott lesz / van PC játékok terén is és ezerszer jobb szerintem , mint a Dx 12 . Mobiljátékok engem nem érdekelnek egy Nintendo kézi konzolon, de lesz/ van akit igen és nem fogom elsírni magam, ha mondjuk a Metroid mellett tudok játszani a Cash Royal mobiljátékkal is.
    Shield nem Nintendo. erre ott lesznek a Nintendo címek és ez miatt fogom én is megvenni, hogy legyen Zelda, Mario cart ,Metroid,Bayonetta stb és ha ez melle5t kapok pár jó PC játék átiratot is akkor teljes lesz az örömöm.

Na igen az üzemidő kérdéses lesz, de így is sír mindenki , hogy milyen gyenge a hardver .kénytelenek lesznek arany középutat választani. Én úgy 3-4 óra játékidővel ami Powerbankról kitolható ,elégedett leszek.
    Elvileg minden játék 2 minőségi/ felbontási verzióban fog futni, (asztali és kézi módban.)ami szerintem megint csak egy remek ötlet.
    Én teljesen oda vagyok ezért a kis gépért, és hát pont ez a cikk lényege, hogy próbálják a lehető legszélesebb játékfelhozatalt megmarkolni és elérni. Persze kérdés, hogy ebből mennyi valósul meg, egyetértek ebben maximálisan.
    Mindenképpen jó előjel, hogy megjelent a Krhonos Group támogatottsági listáján, 20 kizárólagos Nintendo játékot pedig már most bejelentettek 2017-re.és támogatni fogja állítólag az összes Gamecube játékot, ami nem rossz ötlet.szívesen fogadok bármilyen régi hivatalos emulátort.

• b.

félisten

válasz PHM #18 üzenetére

Ezzel most mire utalsz? Gondolod hogy Nintendo nem fogja kiadni ekszlúzív játékait switchre? A cikk meg a többi részéra ad magyarázatot.
    Márciusban debütál rajt Mario kart 8 teljes WII U DLC packkal éls grafikával plusz a felújított Skyrim ps4 változattal jön, állítólag a textúrákat is megkapja. Ha kidobnak rá egy Metroidot akkor már elő is rendelem.
    Mindenki látott már dolgokat , Én is 30 éve konzolozok. Azt nem értem, hogy szerintetek mit kellene tennie akkor a Nintendonak? Kiadni egy 3. tucat konzolt, amiben most 20 magos jaguár van és akkor mennyivel jobb lenne mint a többi? innováció és a fantázia hiányzik a mai konzlos társadalomból és ez jön le ezekből a kommentekből is. Ez egy remek ötlet. Kiadják az eddigi legerősebb kézi konzolt, rá egyedi játékaikkal és mellé multiplatform fejlesztésekkel. A lehető legjobb stratégia, mivel Nintendo a mai napig messze a legtöbb kézi konzolt értesítette és értékesíti jelenleg is, míg a Wii U sajnos bukás lett. Megpróbálják egyesíteni a platformokat, áthozni pár új játékost. Ha csak Minden második 3DS vagy GB vásárló megvenné a Switchet akkor előrébb lenne mint a Micro a mostani gennel.

3Ds tavalyi felújított kiadását 2 nap alatt(!!!) 233.483 ember vette meg, ezzel minden idők legtöbbet/ leggyorsabban eladott konzolja lett.
    míg erre a Monster Hunter pár nap alatt 1.7 millió példányban fogyott el.
    Nintendo messze nyereséges piacon próbál lépni ahol a másik 2 ellenfél nincs számottevően jelen, ugye Sony szépen elbukott a Vitával. és ehhez hozzájön az erősebb hardver plusz a fejlett áruház és a multiplatform valamint az értelmes asztali konzollá alakíthatóság. Ez nem egy asztali konzol ami mobil, hanem egy kézikonzol, ami tud asztali is lenni és így nézve messze a legfejlettebb.
    Rossz irányból nézitek

Új hozzászólás Aktív témák