Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Attól függ, hogy mit építenek egymásra. Ha mondjuk egy keveset fogyasztó lapkára raknak egy zabálósat, akkor ott igazából nincs különösebb probléma ebből. Ha mondjuk két sokat zabálót raknak egymásra, na az már kicsit para, de leginkább akkor kell valami speckó megoldás, ha mondjuk három lapka kerül egymásra. Erre vannak érdekes ötletek, kis üregek a hűtőfolyadéknak a lapkák között, stb.
-
Holyshout
csendes tag
Félreértettél, nem a cikket kritizáltam, hanem úgy általában a cikkek/hozzászólások hangvételére gondoltam. De tökéletesen igazad van, ezért is off topicba írtam.
@sleger: Persze értem én, na de ha elég időt és pénzt adunk az embereknek (vagy bármilyen cégnek) akkor azok előbb utóbb - sajnos - "furcsa" dolgokat fognak művelni.
De bocsi igazatok van, sajna most ide sikerült a hozzászólás, majd legközelebb figyelek erre

Üdv
-
GeryFlash
veterán
+1
Akit erdekel hogy valojaba mik hangoztak el az nezzen ra itt, olyan aprosagok maradtak ki mint pl: To avoid doubt, Sunny Cove will have AVX-512. We believe that these cores, when paired with Gen11 graphics, will be called Ice Lake
Komoylan nem ertem hogy Abu miert csak az AMD-s vonzatu dolgokrol tud szinvolas cikket irni, abszolut AMD szimaptizans vagyok de nagyon hianyoznak a regi tagok (Oliverda leginkabb).
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen egeret válasszak?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest