- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Attól függ, hogy mit építenek egymásra. Ha mondjuk egy keveset fogyasztó lapkára raknak egy zabálósat, akkor ott igazából nincs különösebb probléma ebből. Ha mondjuk két sokat zabálót raknak egymásra, na az már kicsit para, de leginkább akkor kell valami speckó megoldás, ha mondjuk három lapka kerül egymásra. Erre vannak érdekes ötletek, kis üregek a hűtőfolyadéknak a lapkák között, stb.
-
Holyshout
csendes tag
Félreértettél, nem a cikket kritizáltam, hanem úgy általában a cikkek/hozzászólások hangvételére gondoltam. De tökéletesen igazad van, ezért is off topicba írtam.
@sleger: Persze értem én, na de ha elég időt és pénzt adunk az embereknek (vagy bármilyen cégnek) akkor azok előbb utóbb - sajnos - "furcsa" dolgokat fognak művelni.
De bocsi igazatok van, sajna most ide sikerült a hozzászólás, majd legközelebb figyelek erre
Üdv
-
GeryFlash
veterán
+1
Akit erdekel hogy valojaba mik hangoztak el az nezzen ra itt, olyan aprosagok maradtak ki mint pl: To avoid doubt, Sunny Cove will have AVX-512. We believe that these cores, when paired with Gen11 graphics, will be called Ice Lake
Komoylan nem ertem hogy Abu miert csak az AMD-s vonzatu dolgokrol tud szinvolas cikket irni, abszolut AMD szimaptizans vagyok de nagyon hianyoznak a regi tagok (Oliverda leginkabb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Filmvilág
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- PlayStation 5
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest