- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
Lehet kicsit én is
Viszont az tényleg igaz, hogy nem fröcsögni, meg hitet téríteni jöttem, csak dumálni.Nekem S7 Edge-em volt, néhányszor muszáj volt használnom, nem rossz a szemem kicsit sem, de valahogy nekem inkább volt kínlódás ebben a méretben, de persze megint csak; kinek mi
Azt értem hogy rengetegen már telefonon élik az életüket (ha nem lenne tabletem, akkor én is azt tenném), de azért abban megegyezhetünk szerintem, hogy ezt az optikusok legnagyobb örömére teszik.
A kollégáid munkaeszközként használják, jól értem?
Ha már valamit muszáj pluszban cipelni, akkor ahogy EclipseGT írja, tényleg jobb lehet(ne) egy céleszköz. -
CrAzY88
aktív tag
Eddig bizony úgy tűnt, hogy amit behoztak, még ha később is, de az bizony jobb lett. És nem, nem a Samsunggal van/volt bajom, hanem az android nevű szeméttel, amire rákényszerültek anno.
A felhasználói szokásról beszéltem, szándékosan értetlenkedsz?
Semmi személyeskedés nem volt benne.
Személyeskedés On: ha már ennyire sérülékeny a lelkivilágod, én ezen a ponton be is fejeztem veled a kommunikációt, nem hiányzik hogy megint modit hívjon valaki, mert megsértették, vagy csak egyszerűen valakinek más a véleménye. Nem vitatkozni jöttem, csak beszélgetni, de úgy látom, hogy itt csak vérremenő harcot lehet vívni, ami nekem nem túl szórakoztató jelen esetben. További jó fórumozást! -
CrAzY88
aktív tag
Csak úgy kíváncsiságból, mi is a fiktív dolog?
Te tényleg 5-6 coll-on éled az életed, hogy égetően szükséges legyen az osztott kijelző, lebegő ablakok, 120 Hz, stb? Ezekre a dolgokra léteznek laptopok és tabletek, ezek a dedikált eszközöket pont ezekre találták ki. NEKEM teljesen megfelelnek, végülis nem lehetünk egyformák. Talán jobb is így.
Tewe013: szerencse, nem tettem magasra a lécet -
CrAzY88
aktív tag
válasz
Parallaxis #525 üzenetére
+1 teljes mértékben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi erősítő építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Könyvajánló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest