- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zyelor
aktív tag
Köszi a válaszokat. Végülis, van ráció abban amit írtok.
Igazából az Edge szélet én is csak azért szeretem, mert szép és esztétikus látványt nyújt mondjuk az S10-emen :)
A felbontás valóban nem kardinális kérdés - valószínűleg tényleg nem tűnik fel a különbség.
Összességében még azért mérlegelgetek mire a cseréig eljutok, de valószínűleg nálam is az S21 lesz a nyerő.
-
Zyelor
aktív tag
Én S10-ről váltanék S21-re, de eddig nem vagyok meggyőzve, a kommented talán valamivel jobb kedvre terített. Az S20 Plus jobb választásnak tűnik.
Nekem ezek az aggályos pontjaim:
- Miért nem görbített a telefon széle, ahogy már az s7 óta az?
- Miért műanyag a hátlap?
- Miért kisebb a felbontása, mint az S20-nak??
- Miért nincs Micro SD?Nagyon furcsa változtatások ezek, főleg, hogy az ára nem csökkent ilyen intézkedések mellett.
Ezek azért nem abba az irányba mutatnak, hogy S21-re cseréljem a jó kis S10-emet, lehet, hogy jobban járok egy S20 Plusszal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest