- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
SzaboDeGergo #1781 üzenetére
Fel is basztam rajta az agyam.
-
dkovizoli
addikt
válasz
SzaboDeGergo #1781 üzenetére
Kicsit túlterhelt
-
TODI1111
veterán
válasz
SzaboDeGergo #1521 üzenetére
Feltettem kipróbálni. Kicsit furcsa és szokatlan, hogy asszimetrikus, de szerintem néhány nap alatt simán megszokható. Az S pen tökéletesen működik a készülékkel. A lebegő ikont is elindítja csak nem úgy mint a note 20 ultránál. Ott ugye amikor kiveszed az S pen-t elindul a lebegő ikon itt pedig akkor ha a kijelző fölé tartod az eszközt. Notes programban ugyan úgy működik mint note-nál. Samsung billentyűzetnél szintén van kézirás. Aki eddig hiányolta a "ceruzát" de nem akart note készüléket annak javaslom. Tok nélkül is vásárolható S pen aki úgy érzi, hogy nem tudna megbarátkozni az asszimetrikus tokkal. A tokos verzió csomagolásában természetesen van hegy kiszedő csipesz és tartalék hegy is.
-
kengyel
nagyúr
válasz
SzaboDeGergo #1587 üzenetére
Ilyen atomstabil szerkezetre gondoltam.
Köszi szépen !
Már csak az itthoni forrást kell megtalálnom. -
BusinessGuy
őstag
válasz
SzaboDeGergo #1528 üzenetére
Az kurvaélet hogy ha késve kapom és nem 26-án illetve beszívom miattuk a Buds Pro-ra történő regisztrációt vissza is mondom a francba a telefont 14 napon belül...
Nekem azt írták ne aggódjak a telenor ügyfeleknek biztosítják mindenképp az ajándékokat aki előrendelt... De ez hogy már mindenki szállítja ki kivéve a telenort, vicc... -
TODI1111
veterán
válasz
SzaboDeGergo #1521 üzenetére
Azt még nem tudom, mert majd a hétvégén lesz kipróbálva. Addig az ütésálló tok kerül rá.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Ezt a bullshit dumát.
-
Sirandrish
legenda
válasz
SzaboDeGergo #1530 üzenetére
Akkor ezért töltött be később
-
Sirandrish
legenda
válasz
És?
Bocsi.. a kep később töltött be.. -
HaliGab23
senior tag
válasz
SzaboDeGergo #1292 üzenetére
A mai világban, amikor minden kiszivárog ez az egész egy vicc.
Jövőre már ebben is majd másolják az Apple-t talán, hogy a sorozat egy része azonnal megvásárolható lesz...Mérges vagyok, hogy várni kell
-
wong kok wah
senior tag
válasz
SzaboDeGergo #1255 üzenetére
Független Rom. Azért választottam a Telenort mert abban biztos voltam, hogy XEH lesz. A vodától előbb és olcsóbban kaptam volna...
-
BusinessGuy
őstag
válasz
SzaboDeGergo #1255 üzenetére
Én továbbra is úgy tudom egy jóideje nem árulnak függő készüléket a szolgáltatók, dual sim esetén különösen baromság lenne mert kvázi értelmét veszítené a dualsim. De javítson ki valaki ha tévednék, mindenesetre a huaweit is 2 éve úgy hoztam ki telenoréktól hogy független, pedig részletre ment előfizetéssel.
-
dkovizoli
addikt
válasz
SzaboDeGergo #1222 üzenetére
Kellett , hogy kapj e-mailt, hogy sikeresen rögzítették a megrendelési igényedet. Abban van a link, amin meg tudod nézni a rendelés állapotát.
-
dkovizoli
addikt
válasz
SzaboDeGergo #1215 üzenetére
Ezek alapján én sem értem, hogy lehet ez amikor 26-át írtak előzetesen és ahogy a többiek is írják a telenornál most is az szerepel. Vagy a voda egy héttel előbb kiküldi?
-
HaliGab23
senior tag
válasz
SzaboDeGergo #1222 üzenetére
Jött egy visszaigazoló email miután leadtam az online rendelésemet. Annak az alján van egy MEGNÉZEM "gomb".
-
Zolint
tag
válasz
SzaboDeGergo #1217 üzenetére
Nekem jövőhétre jönnek , amazon de, meg usa.
-
Zolint
tag
válasz
SzaboDeGergo #1215 üzenetére
Igen én is néztem, de mintha én 26 ra emlékeztem volna a voda oldalán is, mert a telekom és telenor oldalán most az van hogy 26-án lehet kézhez kapni... Na majd kiderul, egyébként, miért lenne már ma csomagolás alatt meg miért jelezték volna express onenak hogy csomag lesz, szerintem ebből holnap lesz valami, főleg hogy az oldalon mai dátum van ki szállításra.
-
Kanczy
veterán
válasz
SzaboDeGergo #809 üzenetére
Nekem most egy ilyen feszít az S20 FE-n, és imádom. Fáztam a Nillkintől, de túl vastagnak éreztem a már meglévő Spigent, úgyhogy gondoltam kipróbálom. Jó döntés volt
-
Micsurin
nagyúr
válasz
SzaboDeGergo #809 üzenetére
Na itt a visszamaradó por és zseb homok olyan szinten fogja rommá csiszolni a kamerát, hogy azt jó lesz néni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest