- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Na mesélj, mit tudsz? Mennyibe fog kerülni 10-15 év múlva az első önvezető autó? Rá 5 évre mennyibe fognak kerülni, mikor már több cégnek lesz ilyenje? (Mert jelenleg nincs ilyen kereskedelmi forgalomban.)
Taxival munkába járni évente több mint 3 millióba kerülne nekem. Ez csak a munka, semmi kitérő.
Szóval inkább azokkal az emberekkel van a baj, akik nem tudnak számolni.
-
Ghoosty
őstag
Alapvetően én is szeretek vezetni, de bármikor lemondanék róla egy önvezető autóért. Így bármikor fáradtan is autóba ülhetek, nyugodtan megihatok egy pohár bort, vagy sört. Munkába menet intézhetem a dolgaimat, mert nem kell vezetnem. A gyereknek akár tizenpár évesen is odaadhatom, ha el akar menni valahova.
A vezetés élményéért meg majd elmegyek egy gokart pályára, vagy ha már elterjedt lesz az önvezető autó, szerintem megjelennek rendes autós versenypályák is aztán ott lehet élvezni a vezetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged