- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Oké az igaz, egyébként mint legolcsóbbat linkeltem be. Találtam Nitro+ -t 85k-ért, ami azonnali vétel lenne. erre rájön ~10k szállítás, de még így 95k-ért is megérné, viszont ha ehhez még hozzácsapjuk az áfát, meg béfát, meg ami még esetleg lehet, már jobban járok ha itthon veszek... 95-nél többet viszont nem vagyok hajlandó semmilyen vga-ért kiadni.
(#20) antikomcsi Nem mindenki 'játékbuzi', hogy csak az 1080Ti létezik
7870OC-t váltana, ahhoz képest jelentős előrelépés lenne, ami pedig az 580-hoz képest jelentős előrelépés (+40% alatt eleve nem érdekel hardverváltás), az olyan szinten túlárazott, hogy felőlem rajtuk rohadhat.
Egyébként persze igazad van, nem rendelnék magyarországra usa-ból, nem éri meg.
-
zseko
veterán
Azt már nem is engedte, de magyar aloldalt választva ezt a PowerColor RX580-at tényleg meg lehet venni 75e-ért, minden egyéb rejtett extra költség nélkül? Azonnal rendelem akkor.
--
"* Above total does not include taxes or duties. Final charge amount will be disaplayed before order submission."
Jah...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest