- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Oké az igaz, egyébként mint legolcsóbbat linkeltem be. Találtam Nitro+ -t 85k-ért, ami azonnali vétel lenne. erre rájön ~10k szállítás, de még így 95k-ért is megérné, viszont ha ehhez még hozzácsapjuk az áfát, meg béfát, meg ami még esetleg lehet, már jobban járok ha itthon veszek... 95-nél többet viszont nem vagyok hajlandó semmilyen vga-ért kiadni.
(#20) antikomcsi Nem mindenki 'játékbuzi', hogy csak az 1080Ti létezik
7870OC-t váltana, ahhoz képest jelentős előrelépés lenne, ami pedig az 580-hoz képest jelentős előrelépés (+40% alatt eleve nem érdekel hardverváltás), az olyan szinten túlárazott, hogy felőlem rajtuk rohadhat.
Egyébként persze igazad van, nem rendelnék magyarországra usa-ból, nem éri meg.
-
zseko
veterán
Azt már nem is engedte, de magyar aloldalt választva ezt a PowerColor RX580-at tényleg meg lehet venni 75e-ért, minden egyéb rejtett extra költség nélkül? Azonnal rendelem akkor.
--
"* Above total does not include taxes or duties. Final charge amount will be disaplayed before order submission."
Jah...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest