Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mekker

őstag

válasz Dany007 #13 üzenetére

Radeon Pro, esetleg SweetFX mellé.
    Olyat biztos tudnak, hogy kiszámolt képből utólag effektez (post-process, pl. FXAA), MSAA meg szerintem alkalmazásfüggő, hogy tud-e, már régen használtam. Ha szerencséd van, működik.

@Bici
    Kapnak egy kész megoldást, ha az nem felel meg az igényeiknek, egyszerűen implementálnak egy másik effektet is. Public domaines és licenszes algoritmusok is elérhetőek számukra, ha ennél hatékonyabbat-jobbat akarnak, akkor készítenek maguknak. Nyilván ezt az Nvidia megoldást is vissza tudnák fejteni, az alapján sajátot írni, de egyrészt szerződést szegnének, másrészt meg minek, ha van más hasonló megvalósítás is.

Ezt a paraméterezést egyébként nem értem. Az rendben van hogy zárt forráskódú az effekt, de ettől függetlenül mégis miért ne lehetne állítani olyan egyszerű dolgokon, minthogy mennyire legyen kontrasztos az árnyékmegjelenítés?
    Nagyon fel van fújva a Gameworksos dolog. Ha egy stúdiónak savanyú a szőlő, akkor ugyanezeket megpróbálhatja megvalósítani DX-hez, vagy használhat más SDK-kat is. Azt hiszem hogy a Rockstar egy akkora stúdió, és ebben a játékban annyi pénz van, hogy minden kapu nyitva van előttük.

Kissé 444 színvonal ez a semmiből való hírcsinálás.

Új hozzászólás Aktív témák