- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
válasz
Stanley-B. #69 üzenetére
Engem inkább a profit érdekel
apple-n kívűl egy gyártó se rak rá olyan pofátlanul nagy nyereséget, amiből a profit, következik, ezt remélem nem kell magyaráznom.
Nyilván darabszámra nem tudnak versenyezni ilyen ace szintű festett szemetekkel.
kár, h az Ace volt a legkedveltebb okostelefon 2011-ben...
-
RaveForce
veterán
válasz
Stanley-B. #66 üzenetére
már eldöntötte, mind a samsung, mint gyártó, mind az android, mint rendszer piacvezető
előbb fogj a WP beelőzni az androidot, mint az iOS
-
RaveForce
veterán
válasz
Stanley-B. #64 üzenetére
ilyenekkel h "szarsung" inkább tünsz ovisnak, ne csodálkozz.
az a reklám jópofa volt, a válasz meg inkább olyan mint egy sértett vad sokkal gyengébb reakciója, ez a szánalmas, legyenek eredetiek... -
RaveForce
veterán
válasz
Stanley-B. #62 üzenetére
haggyálmár, menny játszál a gagyi one-x-szel
nem vagy releváns
-
RaveForce
veterán
válasz
Stanley-B. #7 üzenetére
One X-nél még mindig jobb
-
bok92
addikt
válasz
Stanley-B. #7 üzenetére
Szerinted...
-
törölt tag
válasz
Stanley-B. #7 üzenetére
szerinted
-
Mr President
senior tag
válasz
Stanley-B. #14 üzenetére
A gyengébb anyagminőséget aláírom. Ez tény, nem vita tárgya hogy sokkal prémiumabb érzést nyújt kézben tartva az iphone. A többivel viszont nagyon nem értek egyet. Én tapogattam elég sokat S3at, és gyönyörű a kijelzője. Azt meg hogy rosszabb csak úgy lehetne megmondani ha egymás mellett lenne a két teló. Lassúnak sem lassú, annak ellenére hogy még nem kapta meg a JB-t, amivel atom smooth lesz. Azt meg nem nevezném lassúságnak ha esetleg megakad egyszer egy pillanatra. iphone is lassult már be a kezemben..
-
rjg
őstag
válasz
Stanley-B. #14 üzenetére
Honnan tudod, hogy lassabb? Volt már a kezedben az i5? Esettleg használtad az S3-at a még meg sem jelent gyári Jelly Beannel?
-
hallerlaller
addikt
válasz
Stanley-B. #14 üzenetére
Nekem még mindig inkább egy normálisan kihasználható platform csúcskészüléke kéne, mint egy hipszter babafon..
-
Mr President
senior tag
válasz
Stanley-B. #7 üzenetére
Rosszabbul biztos nem jár ha S3at vesz. Anyaghasználaton kívül szerintem semmivel nem nyújt többet az i5! Sőt. Valamint nem elhanyagolható hogy még idén megkapja a töltött cukor frissítést azzal pedig már számomra egyértelműen jobb választás az S3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest