- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
Oppenheimer #38 üzenetére
Mi a vihart venne?
Mint ahogy leírtam azt veszi amit lát mások kezébe úgy, hogy fogalma nincs róla mi fut azon a telefonon és igazán nem is érdekli.
Tipikus válaszok: mert nokia és mindig is olyanom volt, tetszik a kinézete, a Jaúzsinak is ilyen vót.
Állítom a vásárlók 80%-a ilyen szempontok alapján választ az egész világon és aztán egy részük veszi a fáradtságot, hogy jobban elmerüljön benne de a nagyrésze pont lesz@rja a store-t, a szoftverfrissítést meg a hasonlókat.HuMarc
Nagyban függ milyen körökben mozogsz. Ha a műszaki érdeklődés dominál akkor ők azok akiket érdekelnek ilyen részletek de a halmaz humán érdeklődésű részét nem.
Példa: Ismerős kezében megjelent a Lumia700. A miértre a válasz amiket már kifejtettem, mert Nokia meg tetszett a külső. Beépített csengőhan üvölt róla, legutóbb nem bírtam amikor a telefonkönyvnél már lassan egy perce görget, megkérdeztem, hogy tudja-e hogyan kell keresni benne. A válasz, tágranyílt szemek és "fúúú bammeg olyat is lehet" -
RaveForce
veterán
válasz
Oppenheimer #34 üzenetére
Az átlagos user beírja a marketplacere, hogy ringtones
nem.
#36 +1
-
virkir
veterán
válasz
Oppenheimer #34 üzenetére
Hogy a viharba ne tűnne fel mikor pont a refrén marad le amit Pityu strófánként hússzor eldanol?
Te tényleg nem találkozol átlagjúzerrel.hu-val
1. átlagjúzer egy büdös vasat nem költ store-ban
1.1 mert fingja nincs mi az
1.2 mert sajnál húsz forintot bármire, főleg ha megvan neki otthon kazettán azt majd a szomszéd Józsi fölrakja a tapicskolós telefonra
1.2.1 mert nem költ mobilnetre a wifi-t meg nem tudja használni
2. átlagjúzer alapból nem rendszer alapján választ telefont hanem ami tetszik a zasszonyak na azt veszi jól a tecso-ba (tényleg meglepődtem amikor pár WP-s telefon feltűnt ismerősök kezébe és rákérdeztem miért az, egyszer nem a rendszer volt az indok hanem a márka vagy a külső és a legtöbbnek halvány fogalma nem volt arról mit futtat a telefonja)
3. átlagjúzer azt veszi amit a padtárs/munkatárs/celeb/kisf@szom kezében látott és még kívülről tetszik is neki, na ez az esetek 90%-ban nem WP lesz -
hallerlaller
addikt
válasz
Oppenheimer #19 üzenetére
Sok buta ember, ott ez a remek telefon és nem veszik.. nem is értem.
-
virkir
veterán
válasz
Oppenheimer #29 üzenetére
az átlag usernek nem ilyen funkciókra van szüksége, hanem hogy rendesen működjön.
Nem. Az átlagjúzernek elsődleges igénye, hogy berakhassa csengőhangnak "MulatósPityu-Ha lehúzom a bugyidat" című öt és félperces slágerét csengőhangnak, meg elállófülű Benőkét háttérképnek.
Na ezeket a WP alapból nem tudja az alma kúúú...va drága az android meg igen, olcsón.
Ha te mást tapasztaltál akkor nem átlagos júzerekkel vagy körülvéve. -
azopi74
addikt
válasz
Oppenheimer #29 üzenetére
"Aki eddig okostelefont akart és nem volt sok pénze, az választhatott az Android és a Symbian között. Aztán jött a hype és a drága droidok, és akik nem akartak sznobnak tűnni/utálták az applet, vagy felültek a hype hullámra azok vettek a magasabb árkategóriában is droidot. Egyébként áltagos emberek között egyáltalán nem népszerű."
A drága droidok (az első a HTC legend volt, ha jól emléxem) akkor jelentek meg, amikor az android ivaréretté vált (vagyis az Eclair-rel), azelőtt viszont valóban vicc kategória volt az android, csak csórók vagy apple-hater geekek vásárolták. (a mai Galaxy S-ek őse, a galaxy i7500 még katasztrófa volt, de nem is a csúcskategóriába árazták)
Amúgy átlagos emberek között az iPhone sem népszerű egyáltalán (legalábbis hazánkban) .
Ahogy egyik csúcskategóriás készülék sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest