Új hozzászólás Aktív témák
-
Taybore
aktív tag
Persze, jogos, és értem is ezt, de a befektetett energia nem látszik megtérülni. Ha a feldolgozás sebességén szignifikánsan gyorsítanának, akkor lehetne hasznos. Így nettó energiapazarlás. A Google-nek persze van számítási kapacitása, de kép állománya is bőven, így az arány is kb megvan. De még náluk is kérdésesnek találom az alkalmazhatóságát ennek - a jelenlegi szinten.
-
Taybore
aktív tag
Technikailag és minőségileg tényleg jó cucc. De a mi cégünk képállományán kb 1 év alatt végezne 7/24-ben, amivel kb 5-8 GB-ot tudnánk spórolni
Ja és évente frissülnek az állományok, így mehetne non-stop
Nem beszélve, hogy az eredeti felbontás mellett több méretben is tároljuk a webhez optimalizálva (90×90, 150×150, ...) Így már több százezres állományról beszélgetünk. Sajnos akármilyen jó minőségű 1-1 képre, számomra egyelőre nem aktuális. De hajrá a fejlesztőnek! -
Taybore
aktív tag
Grafikon szerint nem 1 szálat húzott, mind a 8 recegett. Inkább opimalizálási probléma lehet még benne. Illetve a memóriakezelése is gondot okozhat, mert hiába a 8 szál, ha ennyi memória kell neki, az meg lassú a 8 maghoz. De mindenképp van még mit fejleszteni rata. Amúgy mi számít "eredetinek"? bmp?
Ahhoz valóban gyenge lenne a 30%. Nyilván a jpg-nek is ezer féle tömörítési beállítása lehet, már csak ha a minőség %-át állítgatod. Egyelőre nincs azon a szinten, hogy megérné használnom, pedig felcsillant a szemem a cikk ovasása közben
-
Taybore
aktív tag
Leteszteltem, mert kíváncsi voltam. Nálam az a 35% inkább csak 15%, és baromi lassú. Értsd: iszonyatosan lassú. Egy ~2500×2500 pixeles és 1005 KB-os termékfotót sikerült neki 8-10 PERC (!!!) alatt feldolgoznia, és 870 KB lett a vége. Mindezt úgy, hogy a 8 magos 3GHz-s procit folyamatosan 15-16%-on terhelte, és 1.3 GB (!) RAM-ot evett meg közben. Ez normális? Ilyen sebességgel nem fogom átméretezni a kb 80.000-es képállományt, mert jövő ilyenkorra se végezne. De legalább minőség romlást nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Apple Watch
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest