- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bok92
addikt
---
-
lofagi
addikt
válasz
Keeperv85 #14 üzenetére
Most azt mond már meg nekem, hogy miért baj az, hogy ha egy másik telefonról lekaptak néhány jó ötletet? A jótól nem szégyen "lopni". Nekem nagyon fontos, hogy hogy néz ki a telefonom, számomra a One ideális. Pont azért ahogy kinéz az eleje és pont azért ahogy kinéz a hátulja, a kettő együtt teszi ki az ideális telefont. Legalábbis számomra, nyilván ez minden embernek más és más.
Sajnos nem vagyok annyira járatos a mobilok világában, hogy így képről megállapítsam, hogy a fenti képen melyik mobil szerepel, de gondolom, hogy valami kínai társa lesz. Azzal pedig, hogy fém házba tették(bár a kép alapján még akár lehet a másik is abban), hogy rászerelték az előlapi hangszórókat, ívesre marták a fémet hátul,s a white szeműek biztos még jóval több különbséget fel tudnának hozni, de pontosan annyival tették egyedivé a készüléket amivel ha a kettő közül kéne választanom akkor a One-t választanám.
Nah mind1, csak azt akartam leírni, hogy lassan már oda jutunk, hogy ha nem lesz radikális változás egy telefonban akkor mindenhol össze lehetne majd hasonlítani egy másikkal a formatervet.
(még véletlenül sem a flamet szeretném elkezdeni)
-
szőröscica
addikt
Nincs is annál szebb, mikor egy porszem beleül valamelyik kis lyukacskába, és úgy dönt, hogy örökre ott marad.
-
sutyesz96
őstag
hát ez... XD
-
halkow
őstag
Lényegesebb külsõ változások a one hoz képest nem hiszem hogy lesz akkor nem one maxx néven jönne.
-
pit stop
addikt
BB eladásáról vajh mikor ér MA!-ra hír - ha már nehéz anyagi helyzet
-
HawerKing
őstag
Ma lattam One t s atis nagy...
-
joey04
titán
Egy kínai cucc ennyire közel a One bemutatóhoz kijött egy hasonló formával. Azokról beszélünk, ahol a htc is gyártat, nyílván a premier előtt is már jóval. A többit nem nehéz kitalálni... Az i5 kiszirvágásakor is jött hasonló kínai cucc, amikor az apple telefonja nem is létezett még hivatalosan.
-
hardy555
tag
Szerintem szép ez a készülék nagyon
-
-
Prevent
aktív tag
Nem ez hamis hanem az olcsó Iphone cikkek...
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
FragMaster #24 üzenetére
Random reboot, hívás közben vonal bontás, fagyások... Csak a "szokásos", tudod.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
zsirfecske #22 üzenetére
Huawei p6.. a legutóbbi infóm szerint szoftverhibásak alapban, de remélhetőleg nem túl nagy a gond....
-
KAMI911
senior tag
Külső antennás lesz?
-
-
-
Keeperv85
nagyúr
Pedig ez van, ezt kell szeretni. Innovatív modelleket nem nagyon látsz EU piacon (sem). Talán a Motorola az egyetlen, akik valamilyen szinten egyedi formákat hoznak le. A többieknél a pénz másra kell.
-
danikollar
őstag
Ettől a kimásolt kiről témától már kiráz a hideg!
-
-
Kasya
nagyúr
Nem kell sokat valtoztatniuk az elodhoz kepest, eleg ha a kijelzo meretet kitoljak a szelekig, vagy a telefont meretet csokkentik a kijelzohoz...
-
Keeperv85
nagyúr
Tényleg?! micsoda zsenialitásra volt pedig szükség ahhoz, hogy kicseréljék a logo-t és legyen hangszóró rács... ezek szerint hiába melóztak vagy 20 percet...
Szerintem meg az vak, aki nem veszi észre hogy egyik a másiktól kapott ihletet...
@Duliee:
Persze. Az előlapi rácsok is mások, én sem keverem össze őket, de azért kár álszenteskedni, mert ez tiszta sor hogy honnan merített...
-
-
-
-
bok92
addikt
No akkor mégis jobb oldalt van a villanó...
-
blade zte
őstag
Oppo find x905, jiayu g3, csak 2 telefon, amit korábban nagyon is hasonló kinézettel adtak ki. Nem is beszélve a blackberryröl, aki már konkurenciaként mutat hasonló jelleget.
Ez egyáltalán nem egyedi. Na de a butterfly viszont az, és szerintem szebb is.
Xaels: Bármi elképzelhetö manapság. Elvégre közel élnek Kínához.
-
blade zte
őstag
Azért variálhatna, mert ez a sikeres formaterv nem a sajátja elölapot nézve.
-
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest