Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
runner 125
üzenetére
nem vagyok benne teljesen biztos, de elképzelhető. eddig nem nagyon láttam megemlítve az "adatlapon" (persze olyan adatlap sincs, csak inkább minden cikkben jellemzően felsorolják, hogy mit tudni róla).
mondjuk googlemaps anélkül is biztos megy rajta. nekem gps nélkül is kéne
-
Dé
aktív tag
gyönyörű a teló + elvileg minden van benne ( GPS? ) + Android rendszer. igen

-
törölt tag
a hírek szerint már készen van a telefon, meg a kezelőfelület, csak arra várnak, hogy a Cupcake féle cucc beekerüljön a frissítésekbe, és mehet is.
amúgy 624MHz-es proci lesz benne, 5mpx-es kamera (AF, villanó, videófelvétel), illetve úgy néz ki, hogy lesz benne wifi is. illetve van widget támogatás, és digitális tévé (sajna nem dvb-h, hanem a China Mobile sajátja: cmmb)

-
Kínai telefonok Androiddal? De szép elképzelés.
-
törölt tag
most néztem az eredeti hír(eke)t, hogy áprilisban kerül forgalomba elvileg. egész gyorsan! fél éve röppent fel nagyjából a dolog először, és már a boltokba is kerülhet. úgy tűnik komolyan gondolják.
-
Lirion
addikt
Szerencse, hogy ez a cucc nem jön hozzánk, mert most bajban lennék, hogy vegyem meg.

-
válasz
vehement69
üzenetére
csak egy link a sok közül, amik régebbiek. nem ápr 1.
-
vehement69
senior tag
hmm engem most ez az 'OPhone' elnevezés elgondolkodtat, hogy ez ápr. 1, vagy mi?

-
törölt tag
na, jó hír
igaz, hogy ártámogatás nincs a telókra, de legalább lehet majd kapni ott is a Magic-et. illetve azért ez sem egy rossz darab. csak kár, hogy ennyire szifonos menüt csinálnak neki
remélem cserélhető lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

igaz, hogy ártámogatás nincs a telókra, de legalább lehet majd kapni ott is a Magic-et. illetve azért ez sem egy rossz darab. csak kár, hogy ennyire szifonos menüt csinálnak neki
remélem cserélhető lesz.