- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Apple Watch
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
2700 szakmai komment után unod hogy "csak a firka megy"?
Bárhova mész,ami nem relative típus specifikus topic,és ahonnan nem vágnak ki rögvest ha flémelni,vagy offolni kezdesz,ott bizony ez megy,amúgy sem lehetne túl sok minden "értelmes beszélgetést" eszközölni róla,lévén itthon nincs még kisker forgalomban,ergo nincsenek felhasználói tapasztalatok.
Nyilván jobb lesz mint a gyári verzsön',de ez nem újdonság,az S4 GPE is jobb volt,mint az eredeti.[ Szerkesztve ]
-
rbertkrl
aktív tag
Hát nem tudom Speciel két hete mikor voltam pesten a westendben, a telenornál, egy s4,s3,core plus volt kint, meg egy note. A többi huawei, nokia, lg (G2 !), sony. Én ott bőven láttam telefont. A barátnőm nem is tudott kiszedni a boltból egykönnyen. Trénél nem a kínálattal van a baj, hanem az "előfizetőbarát" költségekkel. Vodánál nem voltam, de valóban jókat is hallok kínálat tekintetében
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
Lomha 8V
addikt
Nem unalmas még ez az állandó nyálverés? Hogy minden rohadt Samsung hír alatt úgy kell kibogarászni az értelmes beszélgetést, mert mindent elborít a "hány lesz még belőle mé van ennyi mé ugyanolyan az összes BLABLABLABLA". Kötelező ezt olvasni? Kötelező Samsungot venni? Csináljatok már magatoknak egy topikot és ott beszélgessetek erről a sok szarról. Évek óta nincs Samsungom, de már én is unom, hogy állandóan csak a firka megy.
-
Csapoati
nagyúr
Ráadásul ezek hardveresen nem is különböznek... Itt ugye a ROM más, a Swarovski, a Black Edition meg a LaFleur meg szimplán új hátlappal vagy színnel operál.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
jozso1989
őstag
Galaxy s5 terrorista edition mikor lesz? Öngyilkos merénylőknek, beépített robbanófejjel és dedikált C4 gombbal.
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
Dinsdale
tag
Miért fáj bárkinek is ha számolatlan Samsung típus van a piacon? Netán kötelező Samsungot venni?
-
Atmo
senior tag
válasz f(x)=exp(x) #48 üzenetére
Kisebb aggályokat ébreszt ez bennem. Ezek szerint nehezebb lesz majd a garis telefonok mókolása, ha nem lehetetlen??
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
joey04
titán
válasz -Mosquito- #52 üzenetére
átfogalmazom: nem az egyetlen értelmes verzió topikjában kell pattogni, hogy hányadik mán' ez. arra ott az összes többi.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz -Mosquito- #50 üzenetére
De miért a GPE verziót kell ekézni? Az egyetlen értelmes variáns.
-
-Mosquito-
őstag
Hanyadik variáció ez..?!
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
Kár hogy nálunk nem lehet kapni.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Atmo
senior tag
A KNOX vajon marad ebben is??
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
törölt tag
Biztos jól fog fogyni, de amíg megvehetem ugyanezt TouchWiz felülettel is, addig inkább a sokkal több extrát tartalmazó, okosabb felületet választom.
-
ak76
senior tag
Én két dolog miatt szeretem a Samsung prémium termékeit,az egyik a support,a prémium garanciával,ennek kéne lennie az ALAPNAK,más gyártóknál is.
A másik pedig szubjektív,az Amoled kijelzők.
Minden más,a hülye dömpingbazár,a csúcskészülékeik ultrarövid "csúcsélettartama" (lásd még S5 al/fő/mellékverziók),az egyen kaptafa gagyi anyaghasználat,mind mind taszít,nincs semmi újítás,semmi innováció,semmi olyan feature ami miatt rohannék Samsungot venni,mondom ezt N3 használóként. -
hue2000
tag
biztos lesz samsung galaxy s5 2015 edition
Az élet mindig drága
-
Nigér
őstag
válasz pulyka jocó #25 üzenetére
Az a baj hogy sokszor drágán is...
-
plejik
addikt
Nem bánnám, ha a Note 3-ra is dobnának valami hasonlót...
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
-
joey04
titán
sokadik variáns, de az egyetlen aminek értelme is van.
-
DarkByte
addikt
Kapható egyáltalán bármelyik Play Edition-ös Samsung itthon? Gyanítom hogy amíg hazai hivatalos Google Play kütyü szekció nincs addig nem fog sok vizet zavarni nálunk.
[ Szerkesztve ]
-
Zolik
senior tag
haters gonna hate...
nem kötelező megvenni.'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
phanze
aktív tag
Szerintem csak ezt a verziót kellett volna kiadni!
-
sz.balazs.95
veterán
válasz ozeviktor92 #29 üzenetére
erre gondoltam én is, bár én mazsolás kaláccsal ismerem a viccet
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
ozeviktor92
tag
válasz sz.balazs.95 #23 üzenetére
"Van 1 bubis, 5 bubis meg 10 bubis, de az 1 bubis kicsit drágább, mert abból ki kellett szednem a többi bubit."
[ Szerkesztve ]
-
C$abi
aktív tag
Szerintem valami amatőr photoshopos szerkesztette úgy, hogy virtuális gombok is vannak rajta. Ha lenne is minek, hiszen ott vannak a fizikailag is létezők.
-
halkow
őstag
oneplus one nál láttam először ezt a virtuálisan kihelyezhető vezérlő gombokat... kicsit fura volt úgy hogy kapacitiv gombokkal is rendelkezik
( #25 ) pulyka jocó: Részben, a másik meg hogy belépsz a egy telefonos boltba és dugig vannak pakolva samsungokkal....
ami kéne az meg sosincs[ Szerkesztve ]
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Thaaleum
aktív tag
Én még jobbat találtam:
"Márpedig ha széles modellkínálat, akkor a Samsungnál nincs durvább versenyző. A koreaiak lassan már naponta mutatnak be valamit. Majd másnap a valaminek a kétkártyás verzióját, majd jönnek a Plus, Neo, Lite és hasonló fantázianevű verziók, és ezek kombinációi. A káoszt jól mutatja, hogy a jelen cikkben szereplő Core Plus dual sim verzióját Trend 3 néven kell keresni, de a Trend Lite-ot Fresh, a sima Trend-et Ace II X, a Trend Plus valójában az S DuoS 2 egykártyás verziója, és létezik még Trend II DuoS és ugyanez egykártyás kivitelben, na meg van sima Core, Core Advanced és Core LTE is. Egész követhető, nem?"– Ezt a Core Plus tesztnél írta Rusi.Amúgy a sárga Nexus 5 csak nekem tűnt fel? Vagy az volt eddig is?
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
Pali1119
tag
Ja nehogy azt hidd, hogy idegeskedek emiatt. Csak tényleg hihetetlen, hogy kijött a csúcsmodell /addig tök jó/ és aztán a különféle kiadásai /ez már necces/. Mint ahogy Rusi is írta a tabletjeinél: "Tab Pro, Tab S és Note, illetve Note Pro is, miközben néhány Plus vagy Lite kiegészítő nevű modell is felbukkant." Ez már baromi sok. De hát csak ezzel tud piacvezető lenni: szinte f@ssa a cuccokat.
[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
domos
senior tag
Ameddig a nep veszi, addig szerintem jol csinalnak valamit.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
Peterson_
addikt
válasz f(x)=exp(x) #17 üzenetére
Segáz, csak élből jönnek az ilyen hsz-ek minden Samsung hírhez.
Valamilyen szinten érthető,mert tényleg rókabőr a legtöbb verzió, de néha nem árt egy kis olvasás.
Szerintem ez meg a turbózott S5 LTE-A simán jó, és létjogosultsága is van.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
marquuard
veterán
Gondolom lesz egy Galaxy S5 Google Play Edition Mini, és ebből Play Edition Mini Black és Play Edition Mini Blue.
Google Play Edition általában elég jól sikerül szoftveresen. El kéne már felejteni a TW-t.
PSN ID: marquuard
-
hue2000
tag
gránát vetős s5 is lesz
Az élet mindig drága
-
Az LTE-A után várható volt az érkezése, a tavalyi csúcs modelnél is így követte egymást. Már csak a La_fleur és a Swarovski kiadás várható, "ha már volt akkor elsiklottam felette" .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Mate
nagyúr
Ezekre a telefonokra Google fogja biztosítani a szoftver támogatását?
-
Peterson_
addikt
válasz f(x)=exp(x) #9 üzenetére
Ne haragudj, de látszik mennyire képben vagy.
Nyitott bootloaderrel fejlesztőknek tökéletes lesz, tehát annyi értelme van, mint az összes többi GPE kiadású telefonnak.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Ck.
addikt
-
f(x)=exp(x)
őstag
Ennek mi értelme van?
Ilyen hardverrel ott lesz a Sony Z2 (+1GB RAM), Z1, LG G3 (ha kiadják vele), az M8, M7 azzal az UI-val simább mint ez lesz (minden valószínűség szerint). Ezzel azt akarom mondani hogy aki csak azért veszi mert Samsung "tácsvíz"-eset akar úgy is, aki meg sima működést akar, jó anyaghasználatot az mást fog venni (van választék). -
Zoja™
őstag
Így teljesen rendben lenne az S5. Úgy látszik, hogy nem szabad megvenni az aktuális Samsung csúcs modellt közvetlenül a kiadás után. Pár hónap várakozás és normális verzióban is kiadják.
-
Pali1119
tag
Beszarás! Hány bőrt akarnak még lehúzni róla? A végén még tényleg lesz S5 Military Edition meg hasonlók...
Ezt is csak a Samsung csinálja.[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
TeeJay
félisten
drágább ez mint a Samsungos elk*rt szoftveres? mert ha egál árban van nem lepődnék meg ha a GPE verzió népszerűbb lenne, mert jobb és gyorsabb lesz... az S5 hardverileg királyság csak hát a TW és társai...
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
hue2000
tag
hány s5 lesz még ne már
Az élet mindig drága
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest