- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Nem értem, mi bajotok van. Ennek jobb a felbontása, mint az első két iPadnek, és majdnem olyan jó, mint az első iPad mininek. Jellemzően pedig távolabbról nézed, mint a fent említett eszközöket. Ez a sok felbontás hiszti a mobileszközöknél is... mert a smartwatch is csak FHD vagy UHD lehet 1" képátlón -.-
Persze ettől még én sem látom különösebb hasznát egy ilyen eszköznek
(főleg, mikor úgy keresik, hogy "mindegy, csak minél olcsóbb legyen, mert a mamának lesz, ő meg már úgysem lát" - zseniális! A legjobb karácsonyi ajándék... Vettél volna inkább egy asztali DVD lejátszót ugyanannyiért, mamának úgyis van TV-je, amit még lát is) -
Lomha 8V
addikt
Elég régóta vannak ezek a digitális képkeretek, de még soha nem jutottam oda, hogy megértsem mire jó valójában...
-
Chibass
tag
Ezen én is csodálkoztam, hogy a cikk írója szerint meglepődünk, mi mindent tudnak ezek az eszközök ma már...kicsit röhejes szerintem. Én most akartam venni egy digitális képkeretet karácsonyra, de végül lemondtam róla, mert azt hittem, hogy nem itt tartunk ma, ahol (800x600 felbontás és hasonlók).
-
Cathulhu
addikt
Értem én, hogy reklám, de azért a 800x480-as TN panelt ne akarjuk már úgy beadni, hogy ennél nem is kell jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest