Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán

-
törölt tag
-
Yutani
nagyúr
Az E3-on eddig még semmi híre a HL3-nak.

-
remington2
senior tag
Lényegében megerősítést nyert, hogy csak egy újabb clickbait cikkel állunk szemben, amelyet az IT-Blikknek köszönhetünk.
-
Lomha 8V
addikt
Félrebeszél a csávó, elfeküdte a száját biztos.

-
RaZroX
addikt
Akkor most mégsem portal 3-at csinálnak ?
Pedig annak aztán tudnék örülni... 
-
Mans20
addikt
Én már nem várom,valószínű beleillene a mai agyonkönnyített játékok közé,pár nagy címben amit fojtattak már csalódtam.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Á, májusi HL3 topic!

-
Jó lenne már ha megszületne

-
Psychopeti
senior tag
Ha maga FATGABEN jelenti be akkor elhiszem, de így nem

Korábban meg azt mondta hogy nem lesz HL3 mert ők már az online játékokban látják a jövőt
-
sqpp
őstag
a Half Life nem olyan korai játék tényleg csak '98-as legalább is szerintem az nem nagy korú még..
-
BlackSoft
addikt

-
Chp
őstag
"Természetesen abszolút hivatalos információnak ez sem tekinthető." Mint minden Half - Life 3-mas poszt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ddekany
nagyúr
Van akkora marketing értéke a névnek, hogy biztos lesz egyszer majd Half Life 3. Csak épp valószínűleg egy középszerű felejthető valami lesz, mert hogy majd a neve eladja úgy is...
-
dergander
addikt
Már meglett mondva a Valvénak jelenleg a Steam az első,ergó ha még neki is kezdtek maximum 5-6 év benne van.
-
Peat;)
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nyilván, de ettől én még nem leszek boldogabb. Ráadásul a túlzott ragaszkodás az adott brandhez sokszor visszájára sül el pénzügyileg is, bár mostanában talán nem annyira jellemző. Lehet megszokták a játékosok hogy ez van, más választás nem is nagyon van ugye. Max indie játékok.
-
KisDre
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A székely meg a fia... jaj nem az más

-
Gyula84
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
basszus ilyen öreg vagy?
-
KisDre
senior tag
Ha majd megjelenik a Half-Life 3, akkor az lesz majd az első SteamOS exkluzív cím
Ja és 2156-ban fog megjelenni, és ekkor fognak hibernációjukból felkelni az első rész játékosai. PROBLEM SOLVED ! 
-
Peat;)
veterán
Biztos készül, gondolom vagy "free" to play lesz, vagy mikrotranzakciós, vagy season dlc pakkos. Vagy mindhárom.
Szerintem új témákat kellene keresni mint a folytatásokat nyomni. Nekem elég volt a half life, persze mindig lehet többet kihozni az adott témából és általában ebbe a hibába is esnek a kiadók, közel sem a csúcson hagyják abba. Részemről Inkább csináljanak egy új témájú játékot, de valószínű csal a steam bevételeket nézegetik munka helyett.
-
VictorHUN
aktív tag
Még jó hogy készül, majd egyszer megjelenik mint az új duke nukem
-
Ryder62
őstag
[legyint]
-
Dilikutya
félisten
Doom 3 érdekel valakit? Szerintem igen, pedig ott is eltelt 10 év a 2. rész óta, és a 3. után is legalább 10 el fog. Max Pyne 3 is elég sok évet váratott magára. Annyi változik csak, hogy a játékosok zöme nem az előző rész rajongója lesz már, hanem új. Miért ne lehetne az újak között is sikeres? Nem azok igényeinek készül, ha készül, akik már az elsővel is megjelenésekor játszottak. Nyilván mai játék lesz a mai igényeknek - hogy ez mennyire jó, ki-ki döntse el maga. Egy a szerencse, hogy a Valve kiáll a PC mellett, így van rá esély, hogy nem összecsapott konzolport érkezik. Talán az átlagnál kevesebb "nyomd meg az E-t" is lehet benne...

-
Angel1981
veterán
"készül a Half-Life 3 és a Left 4 Dead 3."
Az elsőre nagy ívben tojok, a második nagyon érdekel!
-
pylon
tag
ugyanmár máshol már leírták a lényeget:
Half Life (1) 1999
Half Life 2 2004
Half Life 3 3???
-
pff, hagyjuk már ezt.
persze én vagyok a marha, hogy mindenre kattintok ami HL3, de lehet, hogy ez volt az utolsó.

-
steven84
tag
Jaj ne már, ez már fárasztó egy kicsit.
Megnyugtatok mindenkit, az elkötetkező 3 évben NEM lesz HL 3! -
Gyula84
veterán
jó lenne már
ha valami lenni is.. -
Vistaboy
veterán
A Half-Life 3 már az Episode Two óta megerősítést nyert, csak valahogy nem érnek rá azt elkészíteni.
-
mentoloshypo
senior tag
Hiszem, ha látom.
-
WonderCSabo
félisten
Picit erős a cím, nem?
-
james001
veterán
Egy újabb HL3 pletykás hír,már komolyan hiányoltam,minden hónapban van egy

-
cskamacska
addikt
KubanitoS: Mert gondolod a mostani Call of Duty fanok mind játszottak az első résszel?

Half Life 2 nem azért lett GOTY 2004, mert az első rész rajongói mind oda voltak érte, hanem mert nagyon jó játék volt önmagában.
Ha nem jelenik meg a HL3 mondjuk két éven belül akkor.. nem jelenik meg. Majd megjelenik 3 év múlva(HL3 CONFIRMED!), és akkor lesz kedvenc. ^^ -
KubanitoS
veterán
válasz
tothmaxy182
üzenetére
Eltelik egy pár év még, aztán végképp a kutyát sem fogja érdekelni már a HL3. Az eredeti játékosok olyan 30 év körül vannak jelenleg. Mi értelme volt ennyire húzni ezt a dolgot, a fene se tudja.
-
tothmaxy182
őstag
A "lényegében megerősítést nyert" azért kicsit erős, nem? Majd ha hivatalosan bejelentik, akkor elhiszem. Egyébként a magánvéleményem az, hogy már régóta készül, egy tök új engine-nel, csak a Valve-nek megvan az a "rossz" szokása, hogy nem ad ki félkész, szar játékokat, mint manapság a legtöbben. De ha egyszer kiadják, akkor ütni fog...
-
wjbhbdux
veterán
2002 óta nem dolgozik ott az arc, concept artok meg nyilván készülnek ha épp olyanja van ott valakinek hogy rajzolgasson, aztán hogy abból lesz-e, vagy mikor lesz játék.. az űrhajós játékukból se lett semmi végül.
-
zdanee
őstag
Half Life = 0.5 life.
Half Life 2 = Life.
Life + 0.5 Life = 1.5 Life
2 x 1.5 Life = Half Life 3
Half Life 3 Confirmed!
-
ldave
félisten
-
ABee
tag
Megerősítést nyert? Már megint?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig annak aztán tudnék örülni... 

középsulis voltam, amikor a hl1 megjelent, ma meg éppen 30 vagyok.