- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
harcikeszeg
csendes tag
jó, de mivel használja ki a telefont?én sokat játszom, olvasok,képregényeket is, filmet nézek, ezen internetezek, emailozok, használom a gpst (sokat vagyok a belvárosban gyalog), ébresztőnek is jó, recepteket is 2 alkalmazásból szedem, bónuszbrigádot is használom, telón vásárolok, utalok is róla, pendrivenak is használom, szótárnak, csillagokat lesek vele (starwalk), használom a diktafont is, rádiót is hallgatok módjával.
tudom van aki bütyköli is, de egy átlag júzer nem teszi.
semmi olyat nem tudok mondani hétköznapi használat során ami indokolná a duplamagot és társait. értem h jobb hardver kell a brutál jétékokhoz. de hát nincs enek brutál grafikájú játékok!! pont ez a lényeg, csak bohóckodni lehet vele. még a 4esre sem fejlesztettek "semmit".nincs baj amíg engem látsz!ha baj van ugysem látsz:)
-
NathanCullen
senior tag
válasz harcikeszeg #55 üzenetére
ha nem fejlesztenék, nem vennék meg. így is szidják sokan, hogy sznob cucc, mi lenne akkor... minél több ghz, nagy vga meg full hd 3d kijelző kell az embereknek. de az is igaz, hogy van aki nem csak játszik rajta és ki tudják nagyjából használni a hardvert, de 2 magra jó lenne optimalizálni is... pár évvel ezelőtt csoda volt a 400mhz-es proci, mostmár nem kell senkinek mert kevés. tehát nem felesleges a 2 mag, csak még nem szükséges annyira. pár év múlva alap lesz... és igazából a grafika is fejlődik, ahhoz is kell cpu, hogy kihajtsa. 1080p videók, komoly játékok, weboldalba ágyazott videók, hogy csak az átlagfelhasználást említsem. hol volt ez pár éve... aki pedig kihasználja, annak igencsak jó dolgok ezek.
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
harcikeszeg
csendes tag
én csak azt nem értem, hogy minek iphone 5 amikor még a 4nek sincs kihasználva a hardvere?
négyesem van és nem nagyon találok játékot ami olyan rohadt jól nézne ki. én sokat játszom mobilon. nekem ez fontos.
pl van az infinity blade az valóban lenyűgöző, csak a game nem tetszik. a dungeon hunterek, de azok annyira nem szépek, de jobbak mint az átlag. az én kedvencem az aralon hd, nah az nagyon ott van.
van vagy 300000 alkalmazás meg játék és töredéke sem hozza ki a 4esből a maxot. szeretem a telót, de nem tudom a hűség után érdemes lesz e az akkori modellre beruházni, ha nem tudom kihasználni a képességeit,
jól hangzik, hogy duplamag, de ha lesz rá 10 játék ami közül válogathatok (amik bozonyára drágák is lesznek) akkor nem éri meg.nincs baj amíg engem látsz!ha baj van ugysem látsz:)
-
NathanCullen
senior tag
így van, megint megindultak a találgatások. ebben a stádiumban az a legszebb, hogy a sok apple ellenes elkezdi szidni a telefont és így jó nagy hírnevet adnak a telefonnak. ezáltal az apple rajtuk is hasznot húz, csak az anti appleösök nem tudják.
biztos, hogy fog az új iphone újítást hozni, mind hozott. lassan, szépen adagolva. az apple nem az lg meg a samsung, nem rak egyből be minden csúcshardvert, mégis minden évben nagyot dob a piacon. tavaly kijelző téren hoztak újítást, be is indult a kijelző harc.
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
Gyula88
tag
Hát az Applenél nem lehet tudni...!
Szóval senki nem tud semmit és mennek megint a találgatások mint minden iphone megjelenés előtt.
Véleményem szerint ha 4S lesz a neve akkor nagy újitások nem lesznek...de nem legyen igazamA SEMMIRŐL INDULTAM! Nagy része még most is megvan...
-
Remus389
veterán
kiváncsi vagyok az új iphone-ra, szerintem inkább az 5-ös iphone-al jöjjenek, ne valami frissített modellel(4S)
az i4 így is igen gyors nem? akkor meg minek kétmagos, legyen inkább nagyobb kijelzőjű, 4 colos
-
Archer
őstag
Csak aztán majd ki ne találják, hogy az üveg is az ő találmányuk és aki üveget használ valamihez az róluk koppint.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
antim
tag
Lehet hogy a háta is üvegből lesz szép fémkeretben? Apple design reload.
Muszáj valami nagyott homorítaniuk designban, mert hardver-szoftver terén már nagyon nehéz akkora előnyt ráverni a konkurenciára. Főleg ha az Androidhoz megjelennek az első villanykapcsolók, kávéfőzők, mosógépek... Mivel itt ökoszisztémák versenyeznek, hamarosan az Almának is le kell nyúlnia a gyerekekhez, valami olcsóbb telóval. -
Gábor17
csendes tag
Az Apple nem fogja elsütni az S témát már csak azért sem mert a többi gyártó is nagyon rákattant.Ha ''csak'' hardveres előrelépés lesz akkor már csak marketing okokból is inkább iPhone 5 nek hívják.A hajlitott üveg szerintem meg Fake...
[ Szerkesztve ]
-
Akoneira
tag
Nekem a Iphone 3gs nagyon bejött, már ami a hardvert illeti, a 4 egy rondaság, de ez az illusztrált kép is tetszetős.
Bár az IOS miatt akkor se kellene, meg alapból a presztizs telefon léte miatt...sose tudnék iPhonet venni, azt meghagyom azoknak akik menőzni akarnak vele.
Elnézést azoktól akik tényleg kihasználják és nem a név miatt veszikHtc Desire >> Apple IPhone 4s >> Blackberry Q10
-
plus44
veterán
Nem ilyen lesz, mondjuk nem is értem miről beszéltek. A kép eg illusztráció, vki leült és ezt alkotta. Nem lesz hajlított üvegű, kb. használhatatlan lenne rajta a navigálás, nem tudnád egyenletesen húzni rajta az ujjadat. Innentől kezdve miről beszélünk/beszéltek?
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
dagobertpoci
csendes tag
Tényleg elég lenne ekkora kijelző neki
-
DeathAdder
veterán
Ebbe biztos nem micro,hanem nano SIM megy majd
És reméljük rádiót,buletooth-t,memóriabővítést és flasht is tartalmazni fog, nem csak görbe képrenyőt
Ja és reméljük nemis lesz nagyobb kijelzője mint a 4-nek mert a "3,5 coll már egy lélektani határ, Minek ennél nagyobb?" idéztem -
tommjee
senior tag
Ez fake !
-
Czibor10
tag
Lehet, hogy én nem vagyok tisztában ezzel kapcsolatban valamivel, de miért van, hogy mindenki S betűt rak a telefonja végére (3GS ,galaxy, nexus, incredible, desire, wildfire, most pedig ez), van sok más szép betű is a világon, sőt tovább megyek, szavak. Szóval nem értem, miért izgult rá mindenki erre.
[ Szerkesztve ]
-
Rickazoid
addikt
Ez tehát egy rendszer lesz a jövőben? Úgy értem 3G, 3GS, 4, 4S, majd jön 5, 5S, 6, 6S? Nem mintha sokat számítana, csak érdekes.
(#35) Stimpy001: én is ezen gondolkodtam, ugye a legerősebb üvegeknek is vannak gyenge pontjai, amiknél darabokra törhetők viszonylag kis erővel is. Maximum olyat tudok elképzelni, hogy egy fémvázba lesz foglalva az üveg előlap és az üveg hátlap, de ott meg nem nagyon lenne dizájnbeli váltás. A telefon éleit és sarkait mindenesetre hülye ötlet lenne üvegből csinálni.
(#15) Jhonny06: ez szubjektív. Nekem se tetszik a többsége, bár egyiket sem nevezném rondának. De a Milestone, a Defy, a Droid X például kifejezetten szépek (szerintem).
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Phami
tag
Nekem tetszik, de sokkal inkább a vas ami majd hajthatja mindenképp szimpatikus
Cheap Rap Beats, Buy Beats Online - www.ThisIsPhami.com /Trium Mars - Alcatel OT 557 - Sagem My 411V - Samsung L700 - Motorola Milestone - Samsung Galaxy Note 2/
-
Stimpy001
aktív tag
-
Probber
őstag
Azért hardveresen is rendesen feltuningolják a "vizuális attrakció" mellett. Vajon egyből elérhető lesz belőle a fehér változat?
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
ThorsHUN
őstag
Ez most az idei iphone az 5os helyett vagy mi?
Vagy ez jkon korabban es valamikor szept utan az 5os dual magos procival? -
kula69
csendes tag
váó, nagyon remélem, h olyan lesz az új iphone mint ami a kpen van, nagyon druva!! szokásos apple-forradalomnak nézünk elébe dizájn szempontból. a többi gyártó majd nézhet...
-
félisten
Ezt leszámítva mivel lesz jobb mint a 4?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
MODERÁTOR
A hajlított üvegnek a tükröződés elkerülése a lényege. Magyarul, nem egy az egyben visszaveri a fényt a szemedbe, hanem szétszórja - ergo jobban látható lesz direkt napsütésben a kijelző.
Amúgy ez az iPhone design nagyon bejön.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Jhonny06
veterán
válasz Oppenheimer #5 üzenetére
Ha valakinek, akkor az Apple-nek nincs szüksége arra, hogy másoljon bárkiről is, olyan ronda/igénytelen kb. az összes jelenlegi okos telefon a piacon..
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #5 üzenetére
csak a nexus esetében konkáv az ív, itt meg konvex. jól lehet majd őket egymásra pakolni
-
Eddie141
senior tag
Tiszta Samsung Vibrant, vagy Galaxy S Most már fordul a világ?
Tessék Vibrant:[ Szerkesztve ]
-
gerilee
aktív tag
Ez az illusztráció jobban tetszik, mint a 4-es...
Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
Torry
addikt
Szerintem csak minimális design változás lesz.
-
Oppenheimer
nagyúr
Nexus S copy!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
PierNight
aktív tag
Amit eltudnék képzelni, hogy vissza térnek az előző formatervhez (vagy valami hasonlóhoz) és a hátlap ugyanúgy üvegből lesz de kicsit ívelt felülettel vagy a másik hogy az egész teló egyben egy üveg lesz mint a nano-nál a fém burkolat. Érdekes lenne mindenesetre Vagy az is lehet, hogy a széleknél fogják lekerekíteni egy kicsit így ha leejted nem pattan meg rögtön az üveg a szélén.
-
David75
őstag
És vajon ez miért jó?
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
domi007
őstag
Érdekes, az illusztráció nekem tetszik
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest