- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz
neszoljalbe #3150 üzenetére
Passz. GB óta csak quickpic et használok.
-
7Sony7
addikt
Használ valaki v5.5 öt? Mi a neve annak a widgetnek, amivel contaktokat lehet kitenni az asztalra fényképpel?
-
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #3132 üzenetére
Hali! Ennyit találtam: Xposed Module Repository
-
7Sony7
addikt
válasz
neszoljalbe #3133 üzenetére
Ja, értem. Nincs ilyen feladatkezelő benne, de szerintem nem is kell. Legalábbis nekem még nem kellett.
Ha mégis kell, a play ról tudsz leszedni ilyen vidgetet.Elvileg esőálló, én is ezért vettem, de a puding próbája az evés.. Volt már amelyik elromlott, de az merült, és az azért nem eső.
Én pl. nem szoktam bezárni a böngészőt, csak home gomb, de nem vettem észre, hogy sok ramot használna ilyenkor. A cpu-t sem pörgeti, csak ha előtérben van. (most néztem)
-
7Sony7
addikt
válasz
neszoljalbe #3130 üzenetére
A feladatkezelö igazából azt sem tudom mire gondolsz. Esetleg egy képernyőképet, ha tudsz valahonnan... vagy hátha valaki okosabb is olvassa ezt.
Root nélküli gombeltüntetésről nem tudok, de szerintem a Root elég fontos akkor is, ha nem cserélsz romot. De persze ez szubjektív. Ha nem akarsz olyan progikat használni, amihez Root kell, akkor minek? Ezt te tudod.
-
7Sony7
addikt
válasz
neszoljalbe #3127 üzenetére
Szia! Én még csak a Bassrockers féle romokat próbáltam. Leginkább kinézetben külömböznek, egy két progiban, stb. Alapvetően jók, csak sokat van ébren a teló.Nekem talán az xperiamod volt a legszimpibb.
Romot cserélni akkor érdemes, ha a gyárival van valami gondod, egyébként az is elég jó.
Teló hibákról én nem tudok.
-
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #3122 üzenetére
Milyen linkről van szó?
A Bassrockers féle xperia mod ugyanúgy merül, de szerintem a google services miatt. Nem csak a rom hibálya. Többen is panaszkodnak rá, többféle készülékről.Van a másik xperia, azt még nem próbáltam. Megpróbálok erre a google wakelock ra megoldást találni, ha nem megy, akkor lehet, hogy kipróbálom.
-
7Sony7
addikt
Találtam egy ilyet:
Ha van túl sok wakelocks a EventLogService telepíteni https://play. google.com / store / apps / részleteket? id = ccc71.pmw és futtatni. Válassza ki az induló, keresse meg és válassza ki a Google Service Framework és itt töröljük a checkin.EventLogService $ vevő és checkin.EventLogService és indítsa újra a telefont.
Eredeti:
If you got too many wakelocks from EventLogService install https://play.google.com/store/apps/details?id=ccc71.pmw and run it. Select Startups, find and select Google Service Framework and here unselect checkin.EventLogService$Receiver and checkin.EventLogService and restart phone.
Ez vajon nekünk is jó?
-
7Sony7
addikt
válasz
Ed3r_X_ #3069 üzenetére
Köszi! Jó lenne, ha a többiek is írnának majd, ha benéznek, több adatból jobban tudnánk átlagolni.
Azért kérdeztem, mert nekem a gyári 4.0.4 el max 3 óra volt, a Bassrockers féle Xperia mod van fent, ezzel volt
4ó 47 perc, aztán 3ó 41. Az első beltéren volt alacsony fényerőn, wifi vel, a második nagyrészt kültér 3g vel.
Nálam jelentősen jobb ez, de ez még csak két mérés, majd még figyelem. -
7Sony7
addikt
Sziasztok! Felmérés: Kinek mennyi volt eddig egy töltéssel a max kijelző idő?
-
7Sony7
addikt
Bár máshol is kérdeztem, de mindenki véleményére kíváncsi vagyok.:
A beállítások/akkumulátor/képernyő menüpont alatti bekapcsolva töltött idő mennyire pontos? Nekem soknak tűnik. -
7Sony7
addikt
válasz
Lifeles5 #3039 üzenetére
Szia! Nézd meg, hogy nem vastagabb -e az a kártya amivel nem megy. Nem biztos, hogy az a hiba, de nekem micro sim van. Szolgáltatótól vettem átalakítót, picit szorulva ment bele a telóba, és nem ismerte fel, mint neked. Vettem eredeti Iphone átalakítót, ez vékonyabb, simán belement, és egyből felismerte.
-
7Sony7
addikt
Bassrockers írta:
Hi all
Az elmúlt épít nekem van egy probléma a kamera, galéria és krómozott előtelepített rom.
De én erősít ez hiba (a probléma volt a buil.prop csíp - hibás kód). Tehát én azt szeretném, hogy bocsánatot ezért. Új építésű fix és tesztelték én ROM-ok holnap. Feltöltés folyamatban.
Fix Elbuit V5, MIUI és KitKat Chunky Rom. Tehát ismét BIG SORRY e -
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #2987 üzenetére
Valami automata kellene, aminek meg is találom a mentési mappáját, és a file név tartalmazza a másik fél nevét is. Ami most fent van, az tuti lenne, csak visszajátszáskor piszokul recseg, mintha ordítottam volna a telefonba.
Nekem az is jó, ha memondod melyik az ami mindezt tudja. -
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #2985 üzenetére
Visszatettem a v2 + v3b1 + honami kombót. Kipróbáltam legalább a titaniumot. Csak alkalmazásokat mentettem, de azokat gond nélkül visszatette a mentett adatokkak együtt.
Lenne kedved kipróbálni egy call recordert? Még az elején feltettem kipróbálni, de nem használtam, és időlimites. Mostmár hiába teszem fel, nem működik, pedig, ha jó, megérné megvenni.Más is kipróbálhatja! Két hétig ingyenes
-
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #2968 üzenetére
Ezt írják. Kíváncsi leszek.
Helló Bassrockers
Tudtad, hogy mi az a differencess között ezt a MIUI rom és az új frissítés Elbuild.
Mivel én használ nova launcher a rom és `s nagyszerűen működik. 7 óra készenléti akkumulátor töltöttségi szintjét lefelé 1%.
Azt hiszem, ez a legnagyobb energiamegtakarítási rom -
7Sony7
addikt
válasz
adam770 #2954 üzenetére
a v3b1 es ondemand al is olyan gyors, mint a gyári Msm.dvcs el, talán így kicsit kevesebbet eszik. Túl sok javulást ne várj, mert a kijelző is sokat eszik. Ki tudod próbálni. vedd le a max órajelet 1Ghz re, használd kicsit úgy. Nem lesz annyival több akkuidőd, amiért érdemes visszavenni, de próbáld ki.
-
7Sony7
addikt
válasz
adam770 #2951 üzenetére
Szerintem ezt egyik romnál sem tudod, mert nem támogatja a kernel. A feszültséget meg főleg nem. Miért akarod felülírni? Cserélj inkább governort. Próbáld ki a MSM-DVCS -t. Elvieg ez direkt ezekre a SOC okra van írva. Dinamikus Órajel és Feszültség szabályzás, de automata, nem tudsz belenyúlni.
-
7Sony7
addikt
válasz
lacafaca0314 #2929 üzenetére
O.K. Akkor én is pontosítok.
A külső sd ről ami kell, azokat másold be ide, ahol nekem meg van nyitva a commander, a gyáriak közé, és úgy próbáld ki.
-
7Sony7
addikt
válasz
lacafaca0314 #2927 üzenetére
A commanderben bele tudsz menni a system be is. Ez nem a belső, sem a külső sd, hanem a rendszer.
-
7Sony7
addikt
A Chunky rom, és a frissített 1.1.1 es, ugye két külön rom, és nem egy rom és kiegészítés?
-
7Sony7
addikt
válasz
lacafaca0314 #2924 üzenetére
-
7Sony7
addikt
válasz
lacafaca0314 #2912 üzenetére
Csináltál neki a belső SD -n notifications és alarms mappát?
-
7Sony7
addikt
válasz
adam770 #2903 üzenetére
Ahol a Needromon van a v3b1, lentebb vannak a hozzászólások, és ha jól emlékszem, a 8. oldalon van egy kékkel írt szöveg. ott van valahol.
A v3b1 et nem írja felül teljesen, csak részbe, ezért, ha azt akarod feltenni, akkor szerintem újra kell rakni a rendszert, a v3b1 nélkül. Nem biztos, hogy csak ezért megéri, nem olyan sok a változás. -
7Sony7
addikt
válasz
mr_ricsi #2814 üzenetére
Ebben is van valami. Ha valakinek mindenben jó a gyári rom, akkor tényleg nincs értelme a cserének. Én mindennap használom a Wifi -t, és nekem kinlódott, sokszor nem csatlakozott automatikusan, hanem csak 2. -3. manuális próbálkozásra. Ha nem használnám a wifit, vagy csak ritkán, akkor csak emiatt nem cseréltem volna Rom ot. Viszont a v2 vel még nem volt ilyen hiba. Ezzel az van, hogy szinte mindig ébren van a teló, de érdekes módon nem merül gyorsabban.
Ja, én jobban szeretm a 4.1.2 szerinti sysbar elrendezést, legalább nem görcsöl be a hüvelykujjam., (bár úgy tudom, ez is megoldható xplosed -el.)
-
7Sony7
addikt
Először root + recovery, aztán needrom. Onnan már neked kell eldönteni, hogy mit akarsz. V2 az "alap" v3 ban van egy két plusz, av3b1 ehy kis kiegészítés, mindkettőhőz felmegy, a honami xperia pedig egy frankó billentyűzet, az update4 meg talán valahol a hozzászólások 8. Oldaán van kékkel írva, ez elvileg a v3b1 helyett van, és, ha igaz jobb.
Telóról nem sikerült linkelni, Ed3r_x_ nek van egy mélyvíz blogja, azt akartam.
A needrom ba meg beírod, hogy w910, és a bal oldali. Regisztrálni kell, külömben nem látod.
-
7Sony7
addikt
A közepe körül van.
-
7Sony7
addikt
Ti mit használtok fórumozásra?
-
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #2772 üzenetére
Nova - nálam nagyon stabil, görgethető dokk, cserélhetö ikonok:nálam 60Mb ram ot használ.
Bazooka, - ami alapból benne van csak 30Mb, de semmit sem tud, és nekem nem tetszik.
Apex - kb. a Nova tesója lehetne.
Go launcher - Rengeteg téma, jót testreszabható, bár valószínűleg több ramot eszik.Én ezeket ajánlanám kipróbálásra, amiket eddig használtam, azok közül ezek voltak a jók.
Az a +30, +60 Mb ram ne zavarjom, ha egyébként nem lassul tőle a teló. Attól is függ, hogy mennyi alkalmazást használsz, és azok mennyi Ram ot használnak.
Nézd meg a tutorialokat a neten a launcherekről, tudnak újat mutatni.Ja, igen a TSF is szép, de azt nem próbáltam.
V3b1? Ha lesz időm, csinálok egy tiszta telepítést v2 - update4 - honami, aztán majd meglátjuk.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Engem is bosszantott már a gyári tárcsázó, ezért felraktam a Rocketdial -t. Megéri kipróbálni!
Benne van az a régi samsung funkció, hogy egy nevét, ha jobbá húzol akkorhívja, ha balra akkor sms. Szebb, mint a gyári, és mostjön a lényeg: be lehet állítani, hogy mit mutasson. Sim, teló, google, stb. Nem tudom, hogybejövő hívásnál szelektál-e, de egy próbát megér.
Ja, és még valami: a gyárival nem tudtam szereszteni csoportokat, ezzel sikerült, és a gyári is látja azokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest